Beklentilerin altında Samsunspor

Aslında takım hakkında konuşmak için erken sayılabilir ama Giresunspor ile oynanan son hazırlık maçındaki dağınık görüntü sadece bende değil maçı izleyen 3 bin kadar futbolseveri büyük tedirginliğe sürükledi. Bunda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum. Tabiki oyuncularımız ağır bir antrenman programından çıktılar, belki fiziksel açıdan sahada istediklerini yapamıyor olabilirler. Ama Giresunspor karşısındaki görüntü bundan çok farklıydı. 
Giresunspor'la oynanan hazırlık maçı orta sahamız iyi, defans fena sayılmaz ama kanatlar hiçte iyi diğildi. Aslında ileride oynayan sporcularımızda iyi diğildi. Yani kısacası oynanan futbolu beğenmedim beklediğim Samsunpor bu değil daha atak daha baskılı bir futbol bekliyordum.
Hocamızın oyun stili de bize uygun değil. Samsunspor'un alışık olmadığı bir oyun stiliyle oynuyoruz bu da futbolcuların bocalamasına sebep oluyor diye düşünüyorum. Adnan Sezgi'nin gelişi Samsunpor'a çok katkı sağlıyacaktır diye düşünüyorum. Bir kaç futbolcu ile temasa girmiş bile aldığım duyum bu yönde Sayın Başkan Kazım Yılmaz kendisine tam yetki vermiş iyi de yapmış. Adnan Sezgi'nin getireceği futbolcular çok kaliteli isimler her ne kadar isimleri sır gibi saklansada aldığım duyuma bu yönde beklemek ve sabırlı olmak lazım önümüzde bir hazırlık maçı var.
Samsunspor-Orduspor bu maç bana kalırsa hocanında maçı olacağı gerçek. Samsunspor'u ya bu maçta bize gösterecek yada yönetim bu işin çaresine bakacak çünkü Kazım Yılmaz başarızlığa asla pirim vermeyen bir iş adamı sanıyorum bizim gördüğümüzü oda görmüştür
dediğim gibi acele etmemek lazım. Orduspor maçının sonucunu beklemek ve Samsunspor'u bu maçda izlemek ona göre yorumlamak lazım diye düşünüyorum. Giresunspor karşılaşmasından sonra bir çok Samsunspor'lu futbolseverler hayal kırıklığı yaşadı bunu biliyorum ama sizlerde şunu aklınızdan çıkarmayın ki Samsunpor yeniden inşaa edildi. Biraz zaman tanımak lazım peşin hükümlü olmayalım ve Orduspor maçını bekleyeyim... Birde taraftarlarla ilgili bir haber vereyim sizlere bir sporsitesinin düzenlemiş olduğu Adadolu'nun en büyük taraftaki kim yarışmasını Samsunspor ŞİRİNLER Taraftar Grubu kazandı. Şirinler ailesini tebrik ediyorum.. zaten Samsunspor'un ve Samsun'un gözde taraftar gurubu olduğunu kanıtlamış oldu.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR