Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BEKA MESELESİ 

Ülkemizde yapılmak istenenler sadece ülkemize ait bir mesele olmadığıdır. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki OYUNLARI bitmez tükenmez bir şekilde oynanmaktadır. 

Bu oyuna müdahil edilen İÇİMİZDEKİ SATILMIŞ kişi ve kişilerin varlığı artık ortadadır. 1950 ye kadarki olan iktidarlar, 1960 darbesi ve takip eden yıllardaki , Milli İrade dışındaki güçlerle idare edilen dönemler, 28 Şubat. Olayları olarak, İSLAM’a  DÜŞMAN, TÜRK MİLLLETİNE DÜŞMAN UNSURLARIN NASIL BİR ZİHNİYET VE FİİLLE ORTAYA ÇIKIŞINI GÖSTERMİŞTİR. 

Bunların kalıntılarının millet nezdindeki REDDİYESİ, Bu zihniyet  ve Siyasi temsilcilerini  İKTİDARDAN UZAKLAŞTIRMAK . MİLLİ İRADEYİ, EHLİNE TESLİM ETMEK OLARAK TEZAHUR ETMİŞTİR.  
3. Mart 2019 itibari ile, 29 yerde MİTİNG tertip etme PERFONMASINI gösteren, R.TAYYİP ERDOGAN’ ın bu gayretinin elbette ki Dünyavi İkbal için olmadığı, İNANDIĞI KUTSAL BİR DAVANIN GÖSTERGESİ OLDUGUDUR. 

Bizde ATA SÖZÜ çok. Ne var ki bunlar ATASINA ve SÖZÜNE İMAN ETMİŞ KİŞİLER İÇİN SÖYLENMİŞ. Atası ve SOYU SOPU BELİRSİZ  KİŞİLER İÇİN DEĞİL. “ YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZ” sözüdür. Ne var’ ki, Siyasetimizdeki CHP nin, Yenilen bir Pehlivan olmadığı. Kiralanmış bir ihanet şebekesi olduğu. Tarihi kayıtlarla bir vaki  a’halindedir. Bu görüntü altında, PKK ya siyasi kimlik kazandırarak MECLİSE SOKAN CHP ancak VATAN HAİNLİGİNE ÇANAK TUTAN ve İŞBİRLİGİ İÇİNDE OLAN bir parti durumunda olduğu, BİLGİ ve BELGELERLE KANITLANMIŞTIR. 
  
Bu eşleştirmenin bir mizansen değil, Gerçeğin TA KENDİSİDİR. Bir beka meselesi olan bu seçimlerin, Bir SET GİBİ bu şer akımının karşısında, bir ve beraber olması mecburiyetidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR