Bayram hediyesi

Pazarın gelişi çarşambadan belli olmuştu. Hafta içi oynanan Antalyaspor kupa maçında bu takımın neler yapacağı belli oluyordu. Sanki şanssız bir biçimde kupadan elenen takımımız Güngören maçında bıraktığı yerden devam ediyordu. Oynadığımız inanılmaz  30 dakikanın devamıydı, Güngören maçı.
Samsunspor"da son iki maçta kaleyi devralan Hasan inanılmaz bir tecrübeyle takıma hayat verirken, önünde Kenan ve Gökhan akıllı oyunlarıyla uzaktan bir şut hariç pozisyon vermedi. Orta sahada müdafaanın önünde Hakan ve Kenan ikilisi, forvete daha yakın oynayan Sercan ve Oktay, inanılmaz mücadele edip forvete yardımcı oldular. İleride Turgut ve Burhan sürekli sağa sola deplase olan Sercan ve Oktay forvete destek oldular. Arkadan rakip defansın arkasına atılan toplarla birinde Burhan"ın getirdiği topu Oktay, diğerinde de ilkinin kopyası olan Turgut"un getirdiği ve attırdığı goller ilk yarıda ki oyunumuzu süsleyen hamlelerdi.
Orta sahada Hakan"ın kesiciliği kadar topu oyuna sokma başarısı daha zayıftı. Ama belli ki sezona iyi başlangıç yapan Sefa kulübede Hakan"ın oynaması hocanın haklı olarak bu takımda disiplinsizliğe yer yok koşan çalışan oynar mesajı veriyordu. Benim özellikle Oktay konusunda çok iyimser olduğumu söyleyebilirim. İlerleyen haftalarda takımın 10 numarası olma yolunda adım atacaktır. İkinci yarıya skorun vermiş olduğu rahatlıkla oyunu kontrol altında tutan, biraz geride kalarak çıktığımız kontra ataklarla inanılmaz goller bulduk. Sonuç olarak hafta içi kupa, hafta sonu lig maçı oynayan Samsunspor kondisyon fizik olarak takımı hazırlayan başta Gümüşdağ olan üzere bütün ekibi kutluyorum. Yapılan eleştirileri haksız bulup, iki üç maçta hocayı şehir dışına yollayanlardan biraz daha insaflı olmalarını bu takıma destek vermelerini ve artık stadın dolmasını istiyorum.
Not: Serkan Aykut"un ne kadar önemli bir futbolcu olduğu attığı gol ve golden sonra seyircinin ona desteği her şeyi anlatır gibiydi. Umarım uzun süre görev alır, ileriki maçlarda daha fazla süre alır. Bu takımın Kral"a ihtiyacı var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin Kar Arşivi
SON YAZILAR