Bana Bir Masal Anlat Baba

 Bana bir masal anlat baba, içinde masumiyet olsun.İçinde samimiyet olsun.İçinde mucize olsun.Masallarda kalan herşeyi anlat bana.Yeniden anlat.Kulağıma küpe diye takamadıklarımı.Dikkate almadıklarımı.Senden dinlemek kolaymış, yaşayarak öğrenmek zor.

Bana bir masal anlat baba, içinde hep iyiler olsun. Hep mutlu sonlar... Anlattığın masallarda kaldı biliyor musun 'iyiler sonunda hep kazanır' mesajı.Bana yeniden umut ver, kandır, bu dünyanın iyi bir yer olduğuna inandır.

Baba bir masal anlat bana, huzur içinde uykuya dalmamı sağla. Çünkü uykumdan uyandırıldım zamanından önce.Benim dünyamda kırmızı başlıklı kızı kurt yedi.Külkedisi, kıskanç üvey annesi ve üvey kız kardeşleri yüzünden baloya gidemedi ,yakışıklı prensi de cam ayakkabılarıda hiç olmadı.Pamuk Prenses, cadının verdiği elmadan bir ısırık aldı ve sonsuza kadar uykuya daldı.Gerçeğe en yakın anlattığın masal pinokyoymuş meğer. Yalan konuştukça burnu uzayan hani. Ama bu kukla da senin masalda anlattığın gibi sonunda  gerçek bir insana dönüşmedi .

Günün Sözü ;

'Benim için yazmak biraz da siperden konuşmaktır.' Cemal Şakar

Günün Şarkısı;

Yeni Türkü- Böyle Gitmez

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi

Ayna

09 Mayıs 2012 Çarşamba 14:46
SON YAZILAR