Aile olmak

“Lapa lapa karın altında saatlerce şuursuzca yürümek, yüzüne çarpan soğuk rüzgar ve kar tanelerini umursamadan sokak lambalarının altından süzülen karların o muhteşem ve büyüleyici görüntüsüne kilitlenmek ne güzel. Karlarla kaplı sokaklarda yürürken içten içe üşümek ama mutlu olduğunu düşünmek, ayaklarının üşümesini hissetmek...”

Evet, Samsun"a yağan lapa lapa karın ardından romantizmcilerin gerçekleşen bu doğa olayını böylesi ballandıra ballandıra anlatmalarına bakmayın siz de, ayaklarınıza karda kaymayan ayakkabılarınızı geçirin. Öyle bir ayakkabınız yoksa basacağınız zemini yedi kere yoklayın bir kere basın. Üzerinize de kalın bir şeyler geçirin ki, düştüğünüz zaman kolunuz, bacağınız hemen kırılmasın.

Her kar yağışının ardından birçok vatandaşımızın korkulu rüyası olan karda yürüme eylemi dün Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yunus Kılıç"ın başına bela oldu. Sabah evinden çıkan Yunus Kılıç, henüz karlı zeminde 10 metre yürüyemeden yere düştü ve kolunu kırdı.

Samsun Anadolu Hastanesi"nde kolundan ameliyat olan Yunus Kılıç, ameliyat sonrası kendine gelir gelmez ilk iş olarak gazetedeki çalışma koltuğuna oturdu. Ne kadar “Yapma etme, evine götürelim dinlen. Her şeyi biz hallederiz” desek de Yunus Kılıç"ı evinde dinlenmeye ikna edemedik.

Yunus Kılıç"ın bu hareketi gazeteciliğin bir meslek değil, yaşam biçimi olduğunu gözler önüne sermesi bakımından çok önemlidir. Gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yunus Kılıç, Denge Gazetesi"nin başarısı için varını yoğunu ortaya koymaktan çekinmemiştir ve çekinmediğini de dünkü hareketiyle dosta düşmana göstermiştir.

Yunus Kılıç"ın böyle davranmasının altında gazeteciliğe olan aşkı, kurumuna olan bağlılığı ile birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Denge Gazetesi"nin tüm personeli bir aile olmayı başarmıştır. Bu ailenin tüm fertleri bütün güçleriyle Denge Gazetesi"ni büyütmek, okurlarına en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Sıcak bir aile ortamında aşk ile çalışan tüm personelimizin üstün gayretleri Allah"a şükürler olsun, kısa zamanda halkımız tarafından takdir edilmiş ve Denge Gazetesi Samsunlular tarafından benimsenmiştir.

Kar kış demeden sabahtan akşama kadar haber peşinde koşan muhabirlerimizden tutun da tüm personele sanki çocuklarıymış gibi hizmet eden Ayfer hanıma kadar herkes Denge Gazetesi"nin başarısı için ter dökmektedir. Göstermiş oldukları üstün emeklerinden dolayı başta Yunus Kılıç olmak üzere tüm personelimize sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Böylesi birlik ve beraberlik olduğu sürece çok güzel işlere imza atacağımızdan kuşkum yoktur.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR