YOL VERİN SAMSUNSPOR GELİYOR!

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren kırmızı şimşekler son haftalarda istim üzerinde patlamaya hazır bir bomba gibi rakiplerini bekliyor. Yol verin Samsunspor geliyor. Samsunspor bu hafta sonu sahasında sezonun ikinci yarısından inanılmaz bir çıkışa imza atan İnegölspor ile kozlarını paylaşacak.

 

Üstüne basa basa söylüyorum rakip ikinci yarıda iyi futbol oynayan ve aldığı sonuçlarla bunu herkese gösteren bir ekip oldu. Hafife almak en kolay tabiriyle çok büyük yanlışlık olur. Yani demem o ki ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığımız İnegölspor ile şimdiki İnegölspor arasında dağlar kadar fark var. Ancak Samsunspor zoru sever.

                                                                   

Bu hafta sonu 20-25 bin taraftarın yeni Samsun 19 Mayıs stadyumuna gelmesini bekliyorum. Bu taraftar gücü Samsunspor’umuzun olmazsa olmazı. Bunu İnegölspor karşılaşmasında bir kez daha hissedeceğiz ve rakibe de hissettireceğiz. Samsunspor-İnegölspor karşılaşmasında İnegöl Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Şaban Kayhan ve Dernek Üyeleri de Yeni 19 Mayıs stadyumundaki yerlerini alacaklar.

 

 

Gurbette olmalarına rağmen Samsunspor ’un renkleri ve sevdası sayesinde güzel bir Dernek faaliyeti gösteren İnegöllü Samsunspor taraftarlar Derneği Üyelerine şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Artık ligde hatanın telafisi olmayacağı haftalara gelmiş bulunmaktayız. Olası bir gol yeme ya da Kırmızı kart görme durumunda tıpkı rakiplerimiz Sakaryaspor ve Sarıyer gibi hemen reaksiyon göstermeliyiz ve taraftar gücümüzü sahaya en iyi şekilde yansıtmalıyız. Bu unsurlar futbolun olmazsa olmazı. Bu nedenle sahada futbolculara, kulübede teknik heyete ve tribünde taraftarlarımıza çok şey düşecek. Hep beraber el ele bu engeli de aşacağımıza inancım tam.

 

BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR