Yeniden Diriliş

Günümüz insanı, insanlık tarihinin hiçbir zamanında, bu günkü kadar ÇETİN imtihana tabi tutulmamıştır.
  Geçmişte, ÜMMET  “Bir Peygambere inanıp onun yolundan giden insanları hepsi” olma istekli bir toplum olmamız;
  Yaşantımızı kolaylaştırdığı gibi ;
  Bizim ŞER  diye nitelendirdiğimiz, (Fert ve Toplum için kötü şeyler) fiillerden; ferdi, aileyi, toplumu ve bir milleti korumuş ve muhafaza etmiştir.
  MİLLİ-MANEVİ – ÖRF, ADET ve GELENEK lerini koruyan, Kendine has şahsiyeti ile, Tarihe ALTIN SAYFALAR yazdıran, Efendi bir Millet, Güçlü ve KENDİ KARARLARINI- KENDİ VEREBİLEN İRADEYE SAHİP OLABİLEN, bir durumda iken, Dış düşmanların yanı sıra, İçteki düşmanların asırları aşkın YIKMA PLANLARINA, dayanamayarak, SEVR DENİLEN, Ganimet elde etme, Sarasına tutulmuş Batılı emperyalist devletlerin, TÜRK MİLLETİNİ YOK ETME PLANLARI, EYLEM OLARAK GÖRÜLÜRKEN, Bu noktaya kadar geliş surecindeki, Atalarımızın maruz kaldığı katliamlar, Bu toprakların her karışını TÜRK KANI ile yıkanır hale getirmiştir.

  
  Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim, Geçmişte Milletimizi görüp, gözeten, koruyan, ve bu hususta Kanunlar ihdas ederek  düzen sağlamaya çalışan, Yöneticilerimizin  uygulamalarının neticelerini tahlil ettiğimizde;
  —Bütün hapishanelerimiz dolu, artık adam almıyor, yenilerini ve daha büyüklerini yapmamız gerekiyor,
  —Kolluk kuvvetlerinin sayısı, teçhizatı yeterli değil, Bütçemizden daha çok pay ayırmak gerekiyor.
  —İçki denen alkolün her çeşidinin, Üretiminin yasal olarak yapıldığı, Yazılı, sözlü, Görsel her türlü reklam ile topluma alıştırmak için her türlü çalışmanın yapıldığı,
  ---Kumar"ın her çeşidinin yayğınlaştırıldığı ve Millileştirildiği.
  ---Zinanın teşvik edilmesi, Bu yolda Basın,medya ve kanunların bu fiili işlemeye teşvik edilmesi.
  —Adli kayıtlarda, Birçok suçun müsebbibi alkol ve buna bağlı olaylar olduğu.
  —Eğitim yuvalarımızda çocuklarımızın eğitilmesi, iyi ve güzelliklerin öğretilmesi çabası ile ile mücadele eden Öğretmenlerimizin, Yemeğin tuzu gibi, eğitimde noksan olan, İLMİN yanında İRFAN diye tarif edilen, İnsan aklını ve ruhunu tatmin edebilecek olan, Bilgilerin doğrultusunda, Programlar yapılamadığından, Gençlerimizin, çocuklarımızın kendilerini tatmin için, Millet olarak bize yakışmayan, eylemlere çekildiklerini görüyoruz.
  -Bu gün ERGENEKON diye isimlendirilen, Yüksel tahsil görmüş, Zaman içinde, Devletin çeşitli yüksek kademelerinde bulunmuş, Resmi zevat ile, Fikir adamı diye geçinenden, Kurum ve kuruluş  genel başkanlığına kadar, gelmiş insanların, KİRLİLİKLERİNİ, Basında, Medyada görüyoruz.
  —Şehrimizde, Rüşvet aldım, Rüşvet verdim, Yetkilerimi kötüye kullandım. Gibi ifadelerle, Mahkemelerde yığınla dosyaları bulunan, insanların, Yöneticilik makamında hala durarak, Toplumun önde gidenleri, Alnı AK, Yüzü PAK, İnsanları olarak görüyoruz?
  —Sivil toplum örgütlerinin dahi yapılanmalarındaki, Liyakat ve Faydalı olabilme unsurlarının, bir tarafa atılarak, Menfaat ve çıkar elde etme mücadelelerini görmekteyiz.
  -BİZİ; MALAZGİRT"TE, HAÇLI  SEFERLERİNDE, ÇANAKAKKALEDE, ANAFARTALARDA, yenemeyerek, yenilgiye Uğrayanların, Bizi biz yapan, Bizi tarihler sahnesinde, ALLAH"IN KUTLU ORDUSU VE MİLLETİ YAPAN, DEĞERLERİMİZİ RED EDEREK,geldiğimiz nokta, Düşmanları sevindiren, Dostlarımızı üzen bir görüntü olduğudur.
  Çok yakın bir tarihte, CYDD. ile ilgili bir çok insanın davranışları, Malum bazı medyanın olayları sunuş şekli. Bunlara bağlı basının pompalamasının görüntüleri hafızalarda zindeliğini muhafaza ederken, MİT" in 24.Nisan 2001 tarihli raporunda “CYDD. Ve ÇEV, nin MİSYONERLİK FAALİYETLERİNİN TÜRKİYE AYAĞINI OLUŞTURDUĞUNU, Açıklamış olması, Yere, göğe sığdırılamayan, TÜRKAN SAYLAN ın " annesinin, LİLİMİNA RAİMAN, oldugu 1936 yılında Leyla ismini aldığı bilinmektedir. ,  -21 yaşında, bir delikanlı olan SULTAN MEHMED" in Kutlu ordu olmadaki isteği ve azmi, O"nu FATİH, ÇAĞLAR KAPATIP, AYDINLIK ÇAĞI AÇAN OLARAK tarihler kaydederken, O"nun ve Ordusunun Göklerdeki ve yerlerdeki kutlanışının ihtişamı, hala TÜRK MİLLETİNİN ÜSTÜNDEDİR,
  EY TÜRKOĞLU TÜRK,
  SİLKİN VE KENDİNE GEL
  YÜZÜNÜ GÜNEŞİN DOĞUŞUNA DÖN
  GÜÇ ve İKTİDAR ORADADIR

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR