TOPLUM VE AKADEMİK DÜŞÜNCELER KÖŞESİ

DÜNYA VE TÜRKİYE'DE EĞİTİM GENÇLİK ENGELLİ SPOR                                           ARAŞTIRMA VE YAŞLI ÇALIŞMALARI

I-GİRİŞ: TOPLUM VE AKADEMİK DÜŞÜNCELER KÖŞESİ HAKKINDA BAZI İPUÇLARI: Denge Gazetesinde; TOPLUM VE AKADEMİK DÜŞÜNCELER KÖŞESİ ile 2013 yılında  yeniden Toplumun ve Akademik camianın karşısına çıkmak bendenizde bir yandan yeni bir heyecan uyandırdı. Öte yandan;İlk başladığımız-dan bugüne kadar hem Dünyada; hem de Türkiye'de Eğitim Gençlik Spor Engelli Araştırma ve Yaşlı Çalışmalarında çok büyük gelişmeler kaydedildi.

Bizim arzumuz; yazılan her çalışmanın ve verilen her emeğin karşılığının; okuyucu tarafından değerlendirilmesi ;ve www.dengegazetesi.com.tr adlı web sitesinde ; yerel; bölgesel; ulusal ve uluslarüstü arenada takip edilebilmesini gerçekten  önemli buluyorum.

Bir başka açıdan bakıldığında; yerel gazeteler; kendi web sayfaları kanalı ile aynen ulusal ve uluslarüstü gazeteler gibi çalışma haklarına sahip olabilmek-tedirler.Ancak; adı geçen profesyonel çalışmalarda ilgili Akademik kapasite-lerin kullanılabilmesi için yakın çevredeki yada uzaktaki Üniversite ve yüksek okullardaki bazı ve ilgili akademik meslektaşlardan da destekler alınabilmelidir…

Neticede; TOPLUM VE AKADEMİK DÜŞÜNCELERİN  HER ZAMAN BİRBİRLERİNİ TAMAMLADIKLARINI düşünüyorum.Buradan hareketle; DÜNYA VE TÜRKİYE'-DE EĞİTİM GENÇLİK ENGELLİ SPOR   ARAŞTIRMA VE YAŞLI ÇALIŞMALARI ana çerçevesinde hem sorumlu hem de sınırlı bir şekilde adı geçen yazıların yazılmasını düşünüyorum.

Olması durumunda; eksikliklerin; hataların; yanlış anlaşılmaların bir sonraki yazıdan başlanmak üzere düzeltilmesini de öneriyorum…

Dünyada; Avrupa Birliğinde;Akdeniz Bölgesinde;Asya ve Pasifik Ülkelerinde; Afrika'da ve Amerika'daki konu alanlarındaki yeniliklerin; gelişmelerin hem okuyucularımızla; hem de meslektaşlarımızla  paylaşmayı bir görev kabul ediyoruz.

FAKAT; bütün bunlar yapılırken; akademisyen olarak çektiğimiz en büyük sıkıntı; bazı ana konularda detaylı bilgilerin ve belgelerin sunulmasında köşe yazısı içersinde yapılması gereken açıklamaların hacimlerinde hoş görü ile karşılanmamızdır..!

Türkiye;Samsun başta olmak üzere; Karadeniz Bölgesi;Ulusal ve uluslarüstü Okurlarımızın da bizleri takip etmelerini; ve gerektiğinde E-mail kanalı ile ilgili ve gerekli desteği vermelerini talep ediyorum.

 [email protected]

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mürsel Akdenk Arşivi
SON YAZILAR