TEZKERE

Mecliste geçtiğimiz gün tartışılan teskere, Mecliste gurubu bulunan partilerin görüşlerini en açık şekilde dile getirdikleri tablolar oluşturdu.

 

Devletimizin 30 yıldır süren, PKK. Terör örgütü ile mücadelesinde KANDİL dağını üs olarak kullandığı bilinen bir gerçektir. Irak yönetiminin biz buraları denetleyemiyoruz beyanı, hükümetimizi meşru müdafaa durumuna getirerek şer odaklarının susturulması için, SINIR ÖTESİ harekâtı kaçınılmaz yapmıştır.

 

Amerika tarafından silahlandırılan ve yerel yönetim adı altında bölgedeki Türk unsurlarının izole edilerek, PEŞMERGE yutturmacısı ile oluşturulan Kurt yönetimi Barzani"nin şekline rağmen NESEBEN tabi olduğu, SİYONİST emellere hizmet ettiği tarihsel olarak bilinmektedir.

 

Güney doğulu halkımızın Türkiye Cumhuriyeti yasaları ile kurulan bir parti olarak propaganda yaparak kendini TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ çatısı altına atan, DTP"li Kişilerin PKK"nın sözcüsü-savunuculuğunu üstlenmeleri, Demokrasi, insan hakları veya halkların özgürlükleri adı altında izah etmenin mümkün olamayacağıdır.

 

Türkiye Cumhuriyeti halkıyla ve onun meşru güçleriyle kavgalı olan PKK"nın, 30 yıldır sürdürdüğü katliamlar ve ihanetler ortada iken, Doğu illerimizde tehdit, baskı, santaj, akla ne gelirse her türlü baskı Uygulanarak dağa çıkartılan insanların  tabi  tutuldukları insanlık dışı durum  dillere destan olmuştur.

 

Tarihteki Hasan Sabah vakiası gibi PKK içinde bir zaman yer almış DİLARAM adlı kadının ÖZGÜRLÜĞE KAÇIŞ kitabı yaşanan iğrenç gerçekleri dile getirirken, Meclis içindeki ortalıkta dolaşarak ileri geri konuşmalar yapan DTP li kadın vekillerin bu ithamları öncelikle cevaplandırmaları gerektiğidir.

 

28 kere Kürt isyanı olmuştur, sözü ile Meclisimizin içinde ve dışında konuşmalar yapan  bu insanlar, Birinci dünya savaşı sırasında orta doğuda başında sarık sırtında cüppe ile dolaşan İngiliz Casusu LAVRENS i  unutmamız mümkün değilken, Haham torunu BARZANİ nin  görülen tablosunun bundan farklı olmadığıdır. DTP Başkanı Ahmet TÜRK ün soyadındaki Türk lükteki samimiyeti kadar Kürt lüklerin dede ne derecek samimi oldukları meçhuldür.

 

Emperyalist, İşgalci devletlerin küçült, ayır, parçala, küçük lokma yaparak yenmesi kolay olsun hesabıyla uyguladığı strateji burada iyi tutturulmuştur. Denemesi bedava der gibi UTANMADAN 28 kere ayaklandık diyorlar.

 

Niye ayaklandın diye sorguladığımızda. Kürt Sait İsyanında  kendisinden destek istenen BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ  Islama en büyük hizmeti geçmiş  Milyonlar şehit, evliya ve  Hilafeti temsil etmiş olan, Peygamberin  İstanbul"u Fetih ederek Kutsadığı bu millete silah çekmek caiz değildir. FETVASI. Ortadadır. Bir kısım maceraperest ve dış mihraklı odakların adamı olarak görülen kişilerin  gücü bin yıldır bir ve beraber olduğumuz ,kardeşlerimizden bizi ayıramıyacaklarıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR