Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TEFEKKÜR PROVAKASYON -2-

15 Nisan 2017 REFERANDUMU ile, CHP ve YANDAŞLARININ öteden beri alışkanlık haline getirdikleri SEÇİM HİLELERİNİN su yüzüne çıkan örneklerini gördük. Bu provakasyonun SANDIK ‘tan başlatılıp,DEMEÇLERE, YÜKSEK MAHKEME  ve ULUSLAR ARASI , BİZCE HİÇ BİR KANUNİ GEÇERLİLİĞİ OLMAYAN MERCİLERE, TAŞINMA gayretlerinin sipekilasyonlarının hezeyanının, mağlup tarafça yaşatılması, CHP ve yandaşlarının ne tür bir KUYRUK ACISINA tabi olduklarını göstermektedir.

 

Gelelim gerçeklere. Ülkemizde 957 ilçe, 666 Seçim Kurulu, 52 Milyon 305 bin seçmen, Yurt dışında 2.736.410 seçmen in 194,310  SANDIKTA tercihini ortaya koyduğudur. Referandum, Bir oy fark olsa bile, KAZANAN ve KAYBEDEN taraf olarak iki şekilde degerlendirilmektedir. Bir futbol maçında bir taraf on gol, diğer taraf dokuz gol atsa, On gol atanın GALİP sayılması, diğerinin MAĞLUP olması nasıl ki, bir kural ise, bu işte de EVET oylarının % 52. Hayır oylarının % 48 olarak neticelenmesi , GALİBİN EVET tarafı olduğu her aklın kabul ettiği bir gerçektir. Ne var ki , Aklın kabul ettiği ve edeceği derken, HAYIR tarafındaki önderlerinde  bu aklın ve idrakin görülmemesi, geçtiğimiz hafta içinde, ortaya çıkan çirkin görüntülerle ispatlanmıştır.

 

CHP mantığı, Hakka ve Hukuka hiçbir zaman riayet etmeyen, 1946 seçimlerinde Demokrat Parti nin taraf olduğu seçimlerde, AÇIK OY – GİZLİ TASNİF uygulaması ise, Demokrasi tarihimize KAP KARA bir leke süren TEK PARTİ olmuştur.

 

Birinci yazımda da belirttiğim gibi, Sandık Heyeti teşkilinde, öncelikle CHP li militanize OLMUŞ memurların SANDIK BAŞKANI olarak görev almaları, PROVAKASYONUN  İLK BASAMAĞINI oluştururken, REY  İPTALLERİ, MÜHÜRSÜZ ZARAF ve OY PUSULALARI, TUTANAKLAR ÜZERİNDEKİ OYNAMALAR, SEÇİM KURULLARINDAKİ BAŞVURULAN RAKAMSAL HİLELER, CHP nin her daim alışkanlıkları olmuştur.

 

194.310 sandık : Bir bu kadar sandık BAŞKANI ve Siyasi parti üyeleri. İnsiyatif Başkanının elinde, Bu işlerde uzmanlaşamamış, sadece isim olsun diyerek yazılan üyelerin, tarafcı bir başkanın yönettiği sandıkta,  nice geçerli oyların CHP lehine İPTALİ ‘ni bizzat gören ve yaşayan biri olarak, Türkiye genelinde bir oy iptali ile, 194.310. 2 oy iptali ile 388.620. üç oy iptali ile 582.930. 10 oy iptali ile 1.943.100. 20 oy iptali ile 3.886.200 ,oy un söz konusu  olabileceğidir.  Niye 20 rakamını baz aldığı gelince. Böyle bir sandık Başkanının seçim sonrası çalıştığı iş yerindeki seçim muhabbetinde, böyle bir rakam  telaffuz etmesidir.

SANDIK KURUL BAŞKAN ve YARDIMCISININ  Bu tür bir eyleminin tesbiti halinde bir cezaya çarpıtırması gerekmektedir. Bu gün, göz ardı edilen, MÜHÜRSÜZ ZARAF meselesinde gizlenen suçlu ve suçlulardan söz edilmemesi gariptir.

 

Bir sual ortalıkta dolaşmaktadır. KARDİNAL meselesi. Vatikanca KARDİNAL (Papanın vekili) olarak tayin edilmiş bulunan FETO namlı kişinin, Katolik Papasının elini opüp kader birliği yapabilirken, Gözü bağlanmış tarafgirlerinin, Sen niye HİÇ HACCA gitmedin sualidir. Bu konuya irdeleyen AYTUNÇ ALTINDAL ‘ın ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI gündemini korururken, Öldüren tarafın FOTO’cular olarak gösterildiğidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR