ŞÜKÜR SEBEBİ NANDO!

Galatasaray 'da forma giyen başarılı futbolcu Fernando Muslera'nın asıl ismi Nestor Fernendo Muslera Micol'dür. Fernando Muslere 16 Haziran 1986 yılında Arjantin'in Buenos Aires kentinde dünyaya geldi. 1, 90 metre boyunda olan Fernando Muslera en başarılı kaleciler arasında yer alıyor. Uruguaylı milli kaleci Fernando Muslera Galatasaray futbol takımında forma giyiyor.
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera 16 Haziran 1986 yılında Arjantin'in Buenos Aires kentinde dünyaya geldi. 1,90 metre boyunda olan başarılı kaleci Fernando Muslera kariyerindeki ilk ve tek golü 8 Nisan 2012 yılında Manisaspor- Galatasaray maçında attı. Galatasaray tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu olan Fernando Muslera kaleci Volkan Babacan'a penaltıdan gol atarak kariyerindeki ilk ve tek golü kaydetti.
Galatasaray'da en fazla forma şansı bulan yabancı futbolcu olan Fernando Muslera 2011 yılında Galatasaray'a transfer oldu. 2011 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyen Fernando Muslera Galatasaray ile ilk maçına Olympiakos karşısında çıktı. Bu maçta 1. dakikada atılan gol ile Muslera ve Galatasaray maçtan 1- 0 mağlup ayrıldı.
Galatasaray'ın başarılı futbolcuları arasında yer alan Fernando Muslera 8 deplasman maçında kalesinde hiç gol görmeyerek Galatasaray'ın önemli başarılar elde etmesini de sağlamıştır. İdolünün Oscar Cordoba olduğunu belirten Fernando Muslera en büyük hayalinin de Galatasaray tarihine isminin yazılması olduğunu dile getirdi. Fernando Muslera attığı penaltı golü ile Galatasaray tarihinde Zoran Simoviç'ten sonra gol atan ikinci futbolcu olmuştur. Muslera Galatasaray'da oynadığı ilk sezon şampiyonluk yaşadı. Muslera Galatasaray'daki ikinci sezonunda da şampiyonluk görmüştür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilek Kandemir Arşivi
SON YAZILAR