Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor Sağlam Adımlarla Geliyor

Yılport Samsunspor’da Teknik Direktörlük görevine Bayram Bektaş getirildi.. Hocanın kariyeri pek fazla parlak olmadığı için ön yargılarda gündeme geldi..

1.lig çok başka bir lig aslında.. Bir seri yakalarsam ve kadro derinliğin bu ligi kaldırırsa sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslüyorsun..


İstanbulspor ve Ümraniyespor gibi bu ligi iyi bilen, sabırla ve inatla bildiği yolda yürüyen takımlar bunun mükafatını bu sezon aldılar..

Samsunspor’un bence çizeceği ve izleyeceği yol haritası buradan geçiyor.. Herşeyin başı sabır ve inanmak..

Bu ligi iyi bilen isimleri transfer ederek özellikle savunma ve hücumda kaliteli oyuncuları kadrosunuza katarsak sezon sonunda mutlu sona ulaşırız..

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Futbol Direktörü Batu Kaplan’ın bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiği, sezon sonunda bu takımı süper lige çıkaracak kadro yapısını kurmaya çalıştımları belirtildi..


Yılport Samsunspor Cassiano Dias Moreira, Moussa Guel, Alim Öztürk, Mücahid Albayrak ile anlaşma sağlandı.
Samsunspor bu 4 isimden 3'ü ile anlaşma sağladı. Mücahid ile de prensipte el sıkışıldı. Kırmızı beyazlılarda 4 transferin  devamı da gelecek.


Özellikle Alim Öztürk transferiyle beraber Samsunspor’un savunmaya Yusuf Abdioğlu’nu da transfer ederek iki şampiyon stoperi kadrosunda bulundurmak istiyor.

 Yeni transferleri ben de sizler gibi merak ediyor ve bekliyorum.. Bir sonraki Kuşadası’nda görüşmek dileğiyle.. Sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR