Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor’da Hulk Gerçeği

Samsunspor’da başkanı Yüksel Yıldırım’ın “ bir tane çilek transferi yapacağız” açıklamasının ardından taraftarlar heyecanla gözünü çilek transferine çevirmişti.

Ünlü spor gazetecisi ve yorumcusu Yağız Sabuncuoğlu Samsunspor ile ilgili yaptığı; ”Samsunspor, Atletico Mineiro forması giyen Hulk’un durumunu sordu.” Paylaşımı kırmızı beyazlı taraftarlar da heyecana neden oldu.

Geçmiş yıllarda porta ve Zenit formalarıyla birbirinden önemli başarılarılara imza atan Brezilyalı futbolcunun durumu ile ilgili Kulübü’nün Samsunspor’a verdiği yanıt ise merak konusu oldu.

Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım gündeme bomba gibi düşen Hulk transferi ile ilgili şunları söyledi; "Menajerlerin teklifi oldu. Sordular isterim dedim. 2 milyon Euro vereyim dedim. Ama onlar 5-6 milyon Euro istedi. O zaman harcama limiti bitti. Keşke olsa.”

Bence bu tarz futbolcuların Samsunspor’a transfer olması hem şehir hem de kulübe prestij kazandırmak açısından çok önemli.. Ancak yıldız futbolcunun Samsunspor’a gelmesi gibi bir durum söz konusu iken başkan yüksel Yıldırıma herkezin destek olması gerek..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR