Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor’da transfer harekatı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor, 25 yaşındaki Çadlı santrafor Marius Mouandilmadji ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
10 numara pozisyonunda oynayan ve attığı gollerle dikkat çeken başarılı futbolcu Marius’un resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Samsunspor’un yerli golcüsü Ahmet Sağat’a yurt içinden ve yurtdışından bir çok takım transfer teklifinde bulunuyor. Özellikle 1. Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir temsilcisi Göztepe golcü futbolcu kadrosuna katmak için tüm imkanları zorluyor.
Azerbaycan liginde iki takımdan daha transfer teklifi alan Ahmet Sağat’la ilgili Samsunspor yönetiminin vereceği karar büyük merak konusu oldu. Samsunspor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Douglas Tanque ve Gaetan Laura’ya transfer teklifleri geliyor.
Özellikle attığı gollerle dikkat çeken Brezilyalı futbolcu Tanque’yi 1. Lig ekiplerinden Göztepe transfer etmek istiyor.
Yurt dışından ise bir kaç takım Samsunspor’un yetenekli kanat oyuncusu Gaetan Laura’yı kadrosuna katmak için Samsunspor ile temasa geçmeye hazırlanıyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR