PATRİOT FÜZELERİMİZ

 

Türkiye gündemi  yine oldukça yoğun.. Bu yoğunluğun içinde Ortadoğu'nun biçimlenmesine katkıda bulunacak eylemlere de devam ediliyor. Patriot füzelerine halk tarafından set eylemleri yapılmış olsa da duyan ve ilgilenen olmadı. Yurt dışından asker turistleri ağırlamaya başladık bile..

Ak parti iktidarı ile ülkemizde menfi-müsbet birçok değişim oldu. Olmaya da devam ediyor. Değişimlerden en önemlisi “Suriye ilişkilerimiz”

Kısa bir süre önce Suriye ile bir sorunumuz yoktu, vizeler kaldırılmıştı. Esad ailesi ile Türkiye'ye geldiğinde Başbakanlık konutunda ağırlanıyor.Komşularla iyi ilişkiler hakimdi. Durup dururken bir Suriye olayı çıkarıldı. Ve şuan ülkemize patriot füzeleri yerleştiriliyor. 21 Ocakta Hatay'a bir grup asker daha gelecekmiş.

Peki biz bu füzeleri kime karşı kullanacağız? İsrail'e, Rusya'ya, Fransa'ya, İngiltere'ye karşı mı?

Elbetteki bilemeyiz çünkü tetik bizde değil, patriot füzelerinin kontrolünün kimde olduğunu tahmin edersek eğer bu füzelerin müslümanlara karşı kullanılacağı ihtimali yüksektir.

Ak parti iktidarının “biz Nato üyesiyiz,bu normaldir.” Açıklamaları ile sığındığı liman ne kadar doğru tartışılır. Ortadoğu liderlerine kötü adam rolünü biçen emperyalistler, yıllar öncesinde bu kötü adamları iktidar koltuğuna kendileri oturtmuştur.Şimdi onları devirme planları yapıyorlar.

Bu pis oyunların içinde piyon olmak Türkiye'ye yakışmıyor. Bu füzelerin ülkemize hiçbir yarar sağlamayacağı ortada iken bu direnç neden? Bu ille de kan ve gözyaşı olsun demekten başka bir şey değildir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şeyma Taş Arşivi
SON YAZILAR