Maymun Soyu Darvin'ciler

14–15-Kasım–2009 günleri şehrimizde EVRİM PANELİ yapıldı. Samsun Eğitim Sen şubesi, Samsun Tabipler odası ve Üniversite Konseyler derneği"nin katkılarıyla, ilk günü Samsun 19 Mayıs Lisesinde,  ikinci günü OMÜ. Eğitim Fakültesi Kampus alına içinde gerçekleştirilen panel, Evrim Teorisinin 150 yılını kutlamak ve onu yaşatmak adına yapıldığıdır.

 Bilimin günümüzdeki hızlı gelişimi, bilhassa tıp dalındaki uzmanlık dallarının sayısal olarak her gün yenilerinin eklenmesi, Mikro baz da yapılabilen araştırmalar, Gen ve Hücre biliminin ulaştığı boyutlar, ortada iken, Darvin"in yıllar öncesi çürütülerek, çöpe atılmış tezleri, İNSAN"IN evvelce atası MAYMUN derlerken, şimdi ağız değiştirerek, AYNI ATADAN GELEN soy ağacına dayandırdıklarıdır. Bunu bilim adına yapanların, isimlerinin önüne, uzman-doktor-Prof-öğretim üyesi- gibi sıfatlar eklenmiş kişilerin, kürsülere çıkarak, Lise seviyesinde, Üniversite öğrencisi gençlerimizi, Darvin" in safsataları ile kafalarını doldurmaya çalışmaları, Müslüman mahallesinde SALYANGOZ satan Agop ve Mişon"un işine benzemektedir.

 Bu zorlanmanın ardında ne olduğunu irdelediğimizde, BÜTÜN SEMAVİ DİNLERE KARŞI ÇIKIŞIN, ALLAH" ı İNKÂR EDİŞİN, Dinlerin 4 Kitapta da aynı ifade ile belirtilen,  “ANDOLSUN BİZ İNSANI ÇAMURDAN (SÜZÜLMÜŞ)  BİR HÜLASADAN YARATTIK, SONRA ONU  (HZ.ADEM nesli olan ) İNSANI SARP ve METİN BİR KARARĞAHTA (RAHİMDE) BİR NUTFE (ZİGOT) YAPTIK. SONRA O NUFTEYİ ALAKA (YAPIŞAN BİRŞEY) HALİNE GETİRDİK. DERKEN O ALAKAYI MUDGA (BİR ÇİĞDEM ET) YAPTIK. O BİR ÇİĞDEM ETİ. KEMİK (LERE) ÇEVİRDİK.(ve) O KEMİKLERE DE ET (KASLAR) GİYDİRDİK. SONRA ONU BAŞKA YARATILIŞLA İNŞA ETTİK. ( CAN VERDİK-KONUŞMA VERDİK) MÜ"MİNUN SURESİ 12–14.

 Beyanı ile, bilgilendirilmemize rağmen, Bu konuda tıbbın 20 yüzyılda manalarını belli ölçülerde çözebildiği insanın yaratılış mucize sini anlayamayan, DARVİNCİ lere, ATEŞTEN – NURDAN yaratılan varlıkların durumunu anlatmanın, betona söz geçirmeden zor olduğudur. Ruh bilimi (PSİKİYATRİ) tıp literatürüne  bir branş olarak girmesine rağmen, elle tutulamayan, gözle görülemeyen bu  yaratılışın, bu enerjinin, biyolojik yapı içindeki işlevi  açık ve seçik olarak ortada iken, EVRİMCİKLERİN bu noktada söyleyebilecekleri bir söz bulamayacakları da gerçektir.

 Bu konuyu bilimsellik şekli vererek, cehaletlerini ortaya koyanların, ne yapmak istedikleri ni dahi kendilerinin izahtan vareste olduklarıdır. Yeri geldiğinde bize MÜSLÜMANIZ TAKİYESİNİ fütursuzca kullanabilmek yüzsüzlüğünü gösterebilenler Lise ve Üniversite gençliğimizi, bize ait olmayan, hiçbir zamanda olamayacak olan bu çarpık fikirlerle ne yapmak istediklerini kamuoyuna açıklamak mecburiyetindedirler.

  EĞİTİM SEN, gibi bir kuruluşun, böyle yanlışlıklara ön ayak olması, organizatörlük yapması, eğitim camiası adına üzüntü veren bir görünümdür. Çocuklarımızı eğitsinler diye emanet ettiğimiz, bır kısım eğitimcilerin! DARVİN inkârcılığının peşinden görülmesi, Milli Eğitim Başlığı altında toplanmış eğitimimizin Milli"likten ne anlaşıldığı bu kişiler nezdinde sorgulanılması gerekmektedir. Milli" lik ile ENTERNASYONAL" CILIK ı aynı kefeye kimsenin koymaya hakkı olmadığıdır.

 TABİPLER Odası. İsme baktığında sayğı değer, yanına DARVİNCİ konunca kusura bakmayın ifadem değişiyor. Büyükleriniz sizi oğlum adam olsun, kızım hanım olsun, diye dua edip büyütmüşken, şimdi çocuklarının atalarını inkar eder gibi, bizim atamız maymunla aynı soydan geliyor demenize şaşmaz larmı, size kızmaz larmı ?  sizi azarlamazlar mı? Sizin yüzünüz kızarmazmı, utanmaz mısınız? Aklı başında kim böyle bir tohmeti kabul edebilir. Hadi buna aileniz kabul etmedi. Gözünüz alıyorsa, size verilen unvan larınızın bir tarafına, DARVİNCİ doktor, şenpanze ile ortak atalı Doktor gibi ifadeler ekleyebilir misiniz? Buna cesaretiniz var mı?  Çocuklarımızı, gençlerimizi bu tür fikirlerle iğfal etmenin mantığını kurmanız, gerisindeki DİNİ-İNANCI -İNKÂRCILIĞININ görüntüsünü vermeniz lazımdır. Kaçak dövüşmenin adı bellidir.

, Taharetten – İst ibradan bihaber, MARKS VE ENGELS"in inkarcılığı na hamile, olan 19. asrın BÜYÜK HAMİLESİ –DARVİN- in ortaya attığı VELED-i Zinayı yaşatacağım diyen! Aklıevvellere şaşırmamak elde değil, Bunlara en doğru ve açık söz olan ALLAH"IN ayetleri cevap veriyor.

 “HASILI ALLAH KİMİ DOĞRU YOLA KOYMAK İSTERSE, ONUN KALBİNİ İSLÂM"A AÇAR, KİMİ DE SAPTIRMAK İSTERSE, ONUN GÖĞSÜNÜ, SANKİ O KİŞİ GÖĞE YÜKSELİYORMUŞÇASINA DAR VE TIKANIK YAPAR. İŞTE ALLAH, BU ŞEKİLDE İMANA GELMEYENLERE RÜSVAYLIK VERİR.”  EN"AM SURESİ 6/ l25

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR