İŞTE ZAFERİN BÖYLESİ

 

1 sezon boyunca küme düşme hattında bulunan ve Nihayet 34. son hafta da Samsunspor Kendi saha ve taraftarları önünde Kader maçı kendisi gibi aynı yerde bulunan Bandırmasporu konuk etti. 

Zor ve bir o kadar da stresli ve kritik olan müsabakada Samsunspor kendi ipini kendisinin çekeceği maçta sezon başından bugüne kadar hiçbir takıma nasip olmayan bir taraftarın büyük desteğini arkasına alarak maça çıktı.

 Karşısında genç dinamik ve çok koşan ve çok gol atan bir takım vardı, Bandırmaspor son haftalara girildiğinde son derece yüksek bir takım olma özelliğini taşıyordu. ona karşı mücadele verecek olan Samsunspor ile son haftalarda çok gol yiyen ve sahasın da Giresunspor mağlup edebilen deplasman karnesi çok zayıf bir takım Samsunspor işte böyle zor bir müsabakada her iki takımda Tabiri caiz ise Kader maçına çıktılar.

 Samsunspor maça çıkarken stresli ve gergindi bunun neticesi olarak ligde kalmanın heyecanını yaşamak için mutlaka bu maçtan beraber ayrılması gerekiyordu. Ve bunu da düşünerek de berabere kalarak ligde kalmayı başarmış oldu.  Maça geceye  taraftarlar damgasını vurmuş  oldu.

  Arkasında şampiyon olan bir takımın bulamayacağı bir taraftar kitlesi vardı 12 adamı arkasına alarak başlayan müsabakaya Samsunspor türübünler öyle ateşliydi ki patlamaya hazır bir bomba gibiydiler, maç başlar başlamaz yakılan meşaleler sahaya atılan maytaplar maçın üç beş dakika durmasına sebep oldu.

 Kısacası rakip futbolcular bir korku sardı 1 sezon boyu Bandırmaspor böyle bir taraftarın karşısında futbol oynamamıştır onların bu korku içerisinde ayakları titremeye başladı.

 Samsunspor taraftarları şahlandı acaba kritik maçta gol fırsatlarını cömertçe harcayan Samsunspor rakibini ataklarında Zor da olsa kesmesini bildi,   zor olan maçta Samsunspor güçlü Bandırmaspor Yüce Samsunspor taraftarları sanki şampiyon olmuş bir takım gibi 19 Mayıs stadı çimlerinde  çalınan hareketli müzik eşliğinde saatlerce oynayarak sdat içinde ligde kalmalarını kutladılar.

 Bu manzara Coşku yıllardır unutulmayacaktır Tabii ki öyle bir coşku ki Sanki Samsunspor şampiyon olmuş gibi taraftarların saha içerisinde zımazık doldurarak o görüntünün verilmesi de samsunspor'a verilen sevginin ve değerin bir ifadesi olsa gerek gelecek Sezon için Artık Demir Alma zamanının geldiğini düşünüyorum.

 Bu yıl böyle geçti yorgun ve yaşlı 19 Mayıs stadı veda maçında Bu sevinci yaşayarak taraftarlarından kırılan koltuklarla Böylece arkasında Ligde kalmanın sevincini yaşayarak perdesini kapatmış oldu.

 Samsunspor Böylece ligde kalmanın gururunu yaşarken yöneticiler taraftarlar futbolcular birbirleriyle sarılarak ve omuzlara alınarak taşındı.  Bandırmaspor ise küme düşmenin bir yıl içerisindeki verdiği şaşkınlık ile çimlere yığılıp kaldılar. bir tarafta sevinenler bir tarafta üzülenler vardı Samsunspor Böylece bu perdeyi kapatmış olduğu ve bu stresli yılı bu sezonu böyle atlatmış oldu.

 Artık demir alma zamanı geldi de geçiyor Samsunspor yeni stadyumu ile birlikte her zaman olduğu gibi gelecek sezon Süper Lig'de olmanın heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.   Bu Yüce taraftarı artık PTT 1.lig az geliyor  Samsunspor'un Süper Lig kucaklama zamanı geldi de geçiyor.

 HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR