Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

İNADIN FATURASI

                                                                              İNADINFATURASI

Samsunspor haftalardır taraftarlarca pek beğenilmeyen biroyun sergilemekteydi . Yenilmemezlik serisi olsun veya olmasın bu oyun stilitaraftarımızın hiç bir zaman anlam veremediği şekillerdeydi..

Nitekim Mersin İdman Yurdu maçında da bu sonuca rastladık..Ben direkt içimden gelenleri söylemek istiyorum affınıza sığınarak..

Bu maçı asıl katleden , rakibe 3 puanı hediye eden KalparHoca' dır ! Tabi ki ekürisi Murat'ı da unutmamak lazım..

Yahu bu nasıl bir sistemdir, bu nasıl bir mantıktır !  Bu nasıl bir amaçsızlıktır ! Sen oyuna ilk25-30  dakika da hükmetmişsin , 3 farklıüstünlüğü sağlamışsın, rahat oynayacağın yerde bu takımı strese sokmak niye ?

Taraftarlarımızın haftalardır tahammül edemediği MusaAydın'ı sen hangi akla hizmet 60 dakika sahada tutarsın ! Üstelik hiç birolumlu hareketi yokken .. Ya biz yanlış maçı izledik , ya da sen !

Serkan Çalık ve özellikle Musa Aydın'ın sezon başından berihiç bir faydası olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek . Hocalıkvasıfların bunları anlayamayacak düzeyde mi ?

Şimdi çıkar açıklama yaparsın, Biz üstündük fakatüstünlüğümüzü koruyamadık ama sahada iyi işler vardı, ilk yarıda kiperformansımızdan memnunum falan filan.. Sayın Kalpar , maç tek devreylekazanılmaz ! Bunu bugün artık öğrenmiş olman lazım . Ve bu mağlubiyet öyle biraçıklamayla geçiştirilecek bir mağlubiyet değil !

Bu mağlubiyete kahrolmuş taraftarların ahları var ! Bumağlubiyette Diğer illerde ki taraftarlarımızın üzüntüleri var ! Bumağlubiyette büyük Samsunspor taraftarının kederi var. Bu kadar vebalitaşıyamayacağını umuyorum .

Her yazımda dile getirdiğim gibi Murat Akyüz' le aranızdanasıl bir ilişki vardır bilemem . Ama Murat bu takımın oyuncusu o-la-maz ! heryazımda dile getirdim Canberk gibi bir genç yıldızın varken Murat Akyüz'de kiinadının sebebi ne !

Bu mağlubiyet artık şapkayı önüne koymanın zamanınıngeldiğini göstermiştir umarım sana . Sana yakışan bu dakikadan sonra istifaetmektir !

Yönetimimiz çıkar belki biz hocamıza sahip çıkacağız,karalama kampanyası yapmayalım gibisinden cümleler kurar.. Bilinsin ki biz bumaglubiyet ve takımımızın kötü oyunundan dolayı sana sahip çıkmayacağız ! Bubugün bir kez daha belli oldu . Sen bu takımı oynatamıyorsun.. Bu takım herzaman ilk 30 dakikada ki gibi oynamalı ! Çünkü potansiyeli ve kadrosu bunugerektirir ! Korkaklık Samsunspor'un  işideğildir ! Senin bu takımı saha içinde ruhsuzlaştırmana artık müsaadeedilmemeli !

Son olarak ise bizler bu takımda Şaban'ı, Murat'ı, MusaAydın'ı oynatmayacak bir teknik direktör istiyoruz ! Bizler artık maçlarıtaraftarın gözünden de izleyen bir teknik direktör istiyoruz.. Sanırım artıkistifa vakti Sayın Kalpar... Bizler senin oyuncu inatlarının faturasını ödemekzorun da değiliz ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR