Günün konusu

Sayın başbakanın Amerika ziyareti, Obama ile görüşmeleri basına yansıyan yönleriyle önem arz etmektedir. İran"in nükleer enerji çalışmalarını yakın takip" e alan Amerika ve batılı devletler, İSRAİL"İN gerek nükleer enerji, BİYOLOJİK silahlar üzerindeki çalışmalarını ve bölgedeki operasyonlarındaki VAHŞİCE kullanımlarına ses çıkarmamakta ve görmemezlikten gelmektedir. Bu çifte standardın YAHUDİ ve taraftarları ile karşı taraf olarak gördükleri MÜSLÜMANLARI tarihsel olarak öteden beri birbirinden ayırırken, günümüzde de aynı görüşün hâkim olduğu bilinmektedir.

Elbet teki yakın tarihimizdeki bizi ilgilendiren hususlar malumumuz iken, Bu coğrafyada daha yakın tarihimizdeki askeri müdahaleler, İRAN-IRAK savaşı kısa bir süre sonra KÖRFEZ savaşı, batılı devletlerin teşvik, telkin ve askeri yardım ile yönlendirdikleri o günün liderlerinin en büyük hataları olarak görülmektedir. Kendilerini yok ettikleri gibi milyonlarca insanlarının ölmesine, sakat kalmasına, aile mefhumlarının ırz ve namuslarına tecavüze, mal varlıklarının soyulmasına, tarihi kültür varlıklarının yağma edilmesine, savaş tazminatı olarak milli varlıklarına el konularak sömürülmelerini sağlamıştır.      

Batı bu günlerde İRAN in nükleer enerji çalışmalarına bahana ederek tehdit kılıçlarını çekmiş, Sözde uluslar arası toplantılarında AHBAB ÇAVUŞLAR kafa kafaya vererek ahkâm kesmekte, Amerikanın 50 adet nükleer santralle ne yaptığını kimseye izah etmemektedir. İngiltere-Fransa-Rusya-İtalya-Almanya ve daha birçok devletin nükleer çalışmaları sorgulanmazken İRAN in mesele haline getirilmesi, İSRAİL faktörü ile şekillenmektedir.

 

Kuzey Irakta Kürtlere PEŞMERGE ismi takarak, şaşırtma yapanlar YAHUDİ kökenli Barzani"nin peşinde barındıkları ülkeyi İSGALCİLERİN yanında yer alarak ettikleri İHANETİ ülkeyi parçalayarak ikinci bir ihaneti – cinayeti nasıl işledikleri oralarda gönderlere yerleştirdikleri bayrak ve sözde kurdukları yönetim faaliyetleri ile tescillenmiştir.

 

Aynı oyunun ikinci perdesini Anadolu da oynayan sapkınların arkalarındaki güçlerin bölgeden çekilmesi halinde ortada kalacakları aşikâr ve Bölge hakları tarafından bunların ihanetlerinin cevapsız kalmayacağı kendilerince bilindiğidir. Bunların ülkemizdeki uzantıları çeşitli kıvırmalarla biz sizden ayrılmayız ve sizin himayenizde kendi yönetim şeklimizi belirleriz şeklindeki şaklabanlıkları, Şimdiden uykularını kaçıran kâbuslar olduğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR