Görüşmek üzere

Yeni bir bebeğimiz doğdu bu bebek Büyük Anadolu Hastanesinin Meydan şubesi, orda faaliyet gösterecek olan hastanemiz. Ve yapımı tamamlandı, aramıza çok sayıda yeni arkadaşlar katıldı, bir süredir staj gördüler ve işlerini hepside çok iyi yapıyor zaten bizim hastanemizin en büyük amacı kaliteli hizmet vermek ve olmazsa olmazı güler yüzlü personel herkes hemen hemen şipşirin tabiî ki çıldırma anlarını söylemek istemiyorum ki polemiğe girmek hiç işe yaramıyor bu bir gerçek. Hastalarımızdan en güzel söz "" Allah razı olsun duası"" bundan güzel bir şey var mı? Sanırım hiçbir mesleği sağlık kadar sevemezdim tabi ki ( sanat) es geçemem o da benim olmazsa olmazlarımın içinde. İnsanlar bizim ufak sandığımız şeylerin aslında onlar için ne kadar büyük olduğunu anladığımız da anlayabiliyorsunuz. Sabır gerektiren bir meslek her konuda öz verili olmak gerekiyor oraya sağlığını kaybeden insanlar geliyor bizde elimizden geleni yapıyoruz.

Evet, bunun yanında bazı bölümler yeni hastanemize taşındı ve en zor olan uzun zamandır beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdan ayrılmak zor olacak ve bunun yanında altını çizmeliyim ki sevdiğimiz yöneticilerimiz de var. Aynı çatı biraz uzaklaşacağız ama ne yapalım, ayrılık hayatın bir parçasını oluşturuyor. Ne derler gönüller bir olsun. Uzaklıklar önemli değil.

Bazı arkadaşlarım yeni hastanemizde olacağım için çok mutlu bazıları ise ağlamaklı ve bunun için üzülüyorum ama bir yandan seviniyorum. Hayatta ilerlemek istiyorsan bazı şeylerden vazgeçmeli yer değiştirmeli kabuğundan sıyrılmalısın yoksa olduğun yerde sayıklarsın bunun da yaşama getirisi pek olmaz.

Ve adını söylemeden geçmek istemediğim insanlar var onların her zaman yanımda olduğunu bildiğim hissettiğim kişiler. Anadolu Hastanesi bence çok güzel bir aile topluluğu.

Annemi kaybettiğimde hastanemizde çalışan halkala ilişkiler müdürümüz Neslihan hanımın bana olan büyük desteğini hiç unutmuyorum, saate başı arayıp bana olan ilgisi sevgisi bir başka zaten bende onu çok seviyorum bu sadece o günler için geçerli değil her zaman destek oldu ve oluyor. Benim için bir yönetici, kardeş, arkadaş. Başarısı daim olsun.

 Ve tüm hastane personeli arkadaşlarımın desteği de benim için unutulmaz.

 Emriye Bayburtlu finans müdürü, bir birimize çok benziyoruz, arkadaşım, dostum başarılı bir insan.
 Sevgili KBB Tuğba can kardeşim her telefon geldiğinde karşısında ki ya hasta oluyor ya Doktor. "" Cevahir sensin"" demekten asla vazgeçmiyor, bunu neden yaptığını burada yazmak istemiyorum zaten bilenler biliyor.

 Cildiye"den küçük Zehra diye takıldığım arkadaşım.

 Dâhiliyeden Hülya, çok yardımını gördüm bir şey rica ettiğimde asla geri çevirmedi.

 Kan alma hemşiresi İlknur, En azından vampir lakabından kurtuldu.

Santralden Gül güzel iltifatlarını duymak güzeldi, zor günlerimde destek oldu.

 Başhemşire Emel adımla hitap etmezdi, nerde görürse görsün sayın ressam, şair, köşe yazarı arkadaşım kelimesini kullanırdı çok şeker bir insan gülen yüzü hiç solmasın.
 Ve diğer arkadaşlarım hepsinin yeri ayrı. Yeni hastanemiz de beraber olacağım İdari müdür Nur Hanım ve Başhemşire Tuğba Hanım Ve halkla ilişkiler müdürümüz Çiğdem Hanımla çalışacak olmaktan mutluyum Ve kendi bölümümde devam edeceğim kendi Doktorum Dr Şakır Aydoğan"la birlikte hastalarımıza sağlık sunmaya devam edeceğiz.
 
Tüm arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum. Anılarımı bir torbaya koydum sizden ayrılıyorum. …  Görüşmek üzere!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR