Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

GÖREV TAMAMLANDI

 Bucaspor , Samsunspor'umuza ters gelen bir takım kimliğindedir. Bunu bu haftaki maçta da gördük. Ne kadar pozisyon vermezsek vermeyelim bir şekilde Bucaspor öne geçebiliyor. Tabi bunda bizim oyuncularımızın da payı büyük.

Boş kaleye gol kaçıran bir Ekigho, kalenin ağzından aşırtma atmaya çalışan bir Umar, kaleciyle karşı karşıya nasıl bir vuruş yaptığına kendi bile inanamayan Musa Sinan..

Biz böyle pozisyonları harcarsak, atamayana atarlar kuralı gerçekleşir tabi ki..Bir tane uzaktan şutumuzun olmadığı müsabakada penaltı tek kelimeyle kurtarıcımız oldu. Forvet hattımız biraz daha becerikli olsa sonuç çok daha farklı olabilirdi tabiki.

Defansımız her maç hakkını verdiği gibi  bu maçta verdi.. Rakibi kaleye yaklaştırmamalarına rağmen ceza sahası dışından gelen gole engel olamadılar..

Nitekim oyun olarak aslında rakipten üstündük. Rakibi kaleye yaklaştırmadık, bolca gol pozisyonu kaçırdık.. Fakat yine de bu takıma iyi bir orta saha oyuncusu şart.

Benim asıl değinmek istediğim nokta ise sayın Tanju Çolak..

Sayın Tanju Çolak bazı ithamlarıyla taraftarların aklında soru işaretleri yaratmıştı elbet.. Fakat Sayın Emin Kar,transferi bütün detaylarıyla anlatarak cevabı verdi. Her zaman Samsunsporluolduğunu  söyleyen Tanju Çolak'ın geçmişinde yaptığı yanlışlar herkes tarafından bilinmektedir. Samsunspor taraftarı kendisi hakkında o kadar da güzel şeyler düşünmemektedir.

Kaç haftadır başkana, kulübe ve kulübümüzün oyuncusuna yaptığı ithamlar tüm camianın ve taraftarın artık canını sıkmaktadır. Lütfen bu kulübü gerçek sahiplerine , gerçek taraftarlarına bıraksın. Bizler ondan daha fazla düşünür, daha fazla sahip çıkarız. Samsunspor'un adını kullanması artık tüm taraftarı rahatsız etmektedir.

Haftalardır hakkında yorumlar yaptığı Adiloviç, bu hafta kendisine gereken cevabı vermiştir. 90+3'te o kadar sakin bir şekilde penaltı kullanacak futbolcu sayısı çok azdır..Fakat Adiloviç sakinliğiyle iyi futbolcu olduğunu göstermiştir. Umarız artık daha fazla oynama şansı bulur.. Sakatlığından tam anlamıyla kurtulduğu vakit gereken cevabı daha da iyi vereceğinden şüphem yoktur.

Sözüm şu ki; Sayın Tanju Çolak , artık Samsunspor kulübünün üzerinden oynama.. Artık Samsunspor kulübü Başkanının üzerinden oynama.. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Samsunspor'u kimse menfaatleri doğrultusunda kullanamayacak artık ! Bu taraftar buna izin vermez . Herkes kendi işini yapsın. Kulübün oynamayan oyuncularının neden oynamadığını sorgulamak değil senin görevin. Sahada ki oyuncuların o haftaki performanslarını yorumlamaktır asıl görevin. Sayın spor yorumcusu Tanju Çolak ..

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR