EL CEVAP

 Geçen hafta yazmış olduğum ''Tiridine Banarlar'' isimli köşe yazıma olumlu olumsuz bir çok eleştiri geldi. Gelen eleştirilerden ve yazıma gösterilen ilgiden dolayı ayırt etmeksizin tüm okurlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Olumlu eleştiri yapanlara desteklerinden dolayı, olumsuz eleştiri yapanlara ise hakkımızda konuşulan yalan yanlış dedikodulara vakıf olmamız ve cevap verme imkanı sağlamalarından dolayı. Ve tabii geçen hafta yazımda belirttiğim ''yalan yanlış dedikoduları karnından konuşarak yani birilerinin ağzını kullanarak yaymak'' tan neyi kastettiğimi, okurlarımızın daha iyi anlamasını sağladıkları için.

              Eleştirilerde adı geçen Samsun  Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Batuhan Örs, MHP  İlkadım İlçe Başkanımız Sayın Köksal Şimşek, TÜRKAV Başkanımız Sayın Muharrem Yıldırım VE Sayın İbrahim Özyer adına savunma yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Kendileri gerek görürlerse, görüşlerini gazetemize yolladıkları taktirde mutlaka yayınlanacaktır.
               Benim öncelikli olarak takıldığım konu şu;  Sayın İl Başkanı Şaban Kılıç' a yönelik yaptığım eleştirilerin haklılığı yada haksızlığı ile benim kişiliğimin yada yukarıda adı geçen kişilerin yapıp ettiklerinin ne alakası var? Sayın İl başkanı, diğerleri yanlış yapsa bile, yanlış yapma salahiyetine mi kavuşuyor? Ayrıca Ülkü Ocakları Gecesine para yardımı yapılmasını sağlayan bir il başkanı neden o geceye katılmamıştır ? Ortada meşru olmayan bir durum varsa neden para yardımında bulunulmasını sağlamıştır? Ki o geceye Sayın Başkanın ne kadar yardım sağladığı tarafımızda saklıdır. O yardım olmasa idi gece yapılamayacaktı şeklindeki iddialar ise tamamen art niyetli ve gayri ahlakidir.
             Şahsıma yöneltilen hakaret ve iftiraların başlıcalarına ise cevap vereyim.
AKP'ye mi gideceğim sorusu; Bu soruyu soran şahsa şunu söylemeliyim. Bizim aile geleneğimizde dansözlük yapmak  yoktur. Babamı , Annemi, Ailemi tanıyanlar bunu bilir. Namus sözü verip kapı kapanınca unutmak hiç yoktur. Ölene kadar ettiğimiz yemine sadık kalacağımızdan emin olabilirsin. Sizden ricam bu tür soruları  '' Menderes, Özal, Tayyip'ten'' başka lider tanımadım diye AKP'ye  geçen cezaevi arkadaşını, AKP'de umduğu ikbali bulamayınca tekrar MHP'den ilçe başkanı yapmak isteyenlere bu soruyu sormanızdır.

2011 Genel seçimlerinde 5. Sırayı bana vermeleri iddiası ; Sizler o seçimde ortalıkta olmadığınız için bu konuyu belli ki bilmiyorsunuz. Ben MHP 4. Sıra Milletvekili adayı idim. Ne şartlarda ve nasıl aday olduğumu, ne kadar çalıştığımı da bilemezsiniz ,çünkü MHP'nin aday listesi dişinize göre olmadığı için muhtemelen MHP'nin aleyhine çalışıyordunuz. Şimdi sanıyorsunuz ki gönlünüze göre bir aday listesi yapacak Sayın İl Başkanımız. Listeler belli olduğu zaman kimlerin hayal kırıklığına uğrayıp yine köşesine çekileceğini, dün küfrettiği Genel Başkanın önünde bugün ikbal için taklalar atanların o zaman neler söyleyeceğini hep beraber göreceğiz.

Sen bu teşkilatın neresindesin sorusunu soran kişiye cevabım ;  Sizin teşkilatın hiçbir yerinde olmadığınız da anlaşılıyor. Olsanız benim teşkilatın neresinde olduğumu bilirdiniz.

Şaban Kılıç'ın listesinden üst kurul delegesi olma meselesi : Üst kurul delegesi yazılma konusundaki talebin benden geldiğini iddia edecek ve bu meselenin içinde olan birini getir alnını karışlayayım. Benim bu yönde bir talebim olmamıştır. 1. Kongre öncesi Sayın İl Başkanı beni 6 defa aramış ve tarafımca telefonlarına bakılmamıştır. Araya giren ve o tarihte arkadaşım olan şahısların ricaları ile Şaban Kılıç listesinde üst kurul delegesi yazılmışımdır. Bilmediğiniz konularla alakalı saçma sapan konuşmayın.

Edep ve had mevzuları : Bu konulara merakı olanların yedikleri haltlar başka gazetelerin sütunlarını süslüyor zaten. Ona cevap bile vermiyorum.
                     Sonuç olarak ben söyleyeceklerimi şimdilik söyledim ve şahsıma yönelik bir hakaret ve iftira yapılmadığı taktirde konuyu kapatıyorum. Cevap yazamadığım şeyler varsa adresim belli, sohbete gelene çay ısmarlarım. Söylenmesi üzerime vazife olanları söyledim.  MHP tüzel kişiliğini yıpratmamak açısından konuyu uzatmıyorum. Sağlıcakla kalın.

        

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Alperen CARUS Arşivi
SON YAZILAR