Daha İyi Olacak...

Spor Toto Süper Lig'in 54.  sezonu bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı.
Temiz futbol adına futbolu idare edenlerin  ve futbolcu kardeşlerimizin bu sezonu şaibeye mahal vermeyecek şekilde geçirmesini temenni ederek 2011/2012 sezonunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.
Samsunspor Diyarbakır maçıyla veda ettiği Süper Lige 6 yıl aradan sonra  Gençlerbirliği karşılaşmasıyla merhaba dedi.
Kırmızı beyazlı ekibimiz Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 45 dakikada 3-0'lık  flaş bir skor yakalayınca tribünler kendinden geçti.
Takımımızın  gollerini 16. dakikada Bance, 23. dakikada Alvaro Dominguez ve 39. dakikada Ekigho attı.
İlk yarıda pas trafiğinin üst düzeyde olması üç gollü üstünlüğümüzde en önemli etkendi. Nitekim bu pas yüzdesinin düşmesi ikinci devrede kalemizde iki gol görmemize neden oldu.
Beş altı hafta sonunda bu takım daha iyi top oynayacaktır. Özellikle orta alanda Murat Yıldırım'ın yanında onun kadar çok koşan ve pres yapan bir oyuncu eksikliği hissedildi. Bu eksiklik takım içinden tamamlanabilirse ki bunu yapabilecek oyuncular var, takımımız 90 dakika boyunca hem savunma hemde forvet hattında rahat  nefes alacaktır.
Samsunspor'un takıma yeni kattığı Bance, Ekigho ve Dominguez Fink ile birlikte Spor Toto Süper Lig'e renk katacaklar. Özellikle takıma yeni katılan Bance uzun boyu ve fiziğine birazda kondüsyon ekleyebilirse çok can yakabilir.
Haftaya oynayacağımız Galatasaray maçı Samsunspor için ligin başında olması nedeniyle iyi bir şans oldu . Yeniden yapılanma adına yapılan transfer nedeniyle ritmini yakalayamamış bir Galatasaray'a karşı iyi bir oyun ortaya koyabilirsek sonuç istediğimiz gibi olabilir. Umuyorum ki haftaya iyi futbol ve güzel bir sonuçla Samsun'a döneriz.
Burada eleştiri olarak değil ancak verilen görüntünün güzel olmaması adına Başkanımız Kazım Yılmaz'ın Kulüpler Birliği gibi toplantılarda diğer büyük kulüplerin başkanlarının yanında daha dik ve kendine güvenen bir kimlik sergilemesini istiyoruz.
 
FUTBOL FIKRALARI
 
Karısı adama sinirli bir şekilde söyleniyordu:
- Kafanda futboldan baska birşey yok, futbol, futbol, futbol..
Ne zaman evlendiğimizi bile hatırladığını sanmıyorum!..
Adam sakin sakin cevap verdi :
- Tabii ki hatırlıyorum hayatım, Samsun'un Fener'i dört sıfır yendigi gün.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR