Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BESLE KARGAYI

Amerika  ve batının beslediği ülkemizdeki terör,  VATAN HAİNLİGİ ve İHANETLERİNE rağmen,  başa bela bir hal ile ortaya çıkıyor.

İDAM cezasının batının telkinleriyle kaldırılmasının terörden yana olanların, ülkemize kurdukları bir tuzak olmasına rağmen,  15 Temmuz 2016 dan bu yana beş ay geçmesine rağmen, 5 ay evvelki sözlerin aynen yine tekrarlanarak, bir sonuca bağlanmadığıdır.

TÖRÖRÜN MALİYETİ ;

Terörist başı ARTİN AGOPYAN (Öcalan) ın. (Bu soyadı seçmedeki maksadın ÖÇ ALMAK la şekillenmesi, Ermeni hareketlerinin  özünü teşkil etmektedir.) Yassı adada tutuklu olan bu katil için, Devletimiz 2008 rakamları ile günde 125.000 Lira harcama yapmaktadır. Her türlü kişisel konfora haiz Hücrede tutulan, defaatçe İDAM cezası verilmiş bu CANİYİ hangi aklın KORUYUP GÖZETTİĞİ sorgulanmaktadır.

8.044 TERÖR mahkumu, şu anda CEZA ve İNFAZ evlerinde tutulmaktadır. Bunların AYLIK MALİYETİ  kişi başına 1650 liradır. YILLIK MALİYET 13.272.600 lİra olarak görülmektedir.

Bu ödemeler VATANA İHANET ETMİŞ. ASKER, POLİS, KORUCU, ÖĞRETMEN, MUHENDİS, MEMUR SİVİL AYIRT ETMEKSİZİN KIRK BİNE YAKIN İNSANIMIZIN KANINI DÖKMÜŞ, KAMU VE ÖZEL ŞAHISLARA AİT MAL VE MÜLKE ZARAR VERMİŞ. KİŞİLER.

BUNLARA BAKIYOR, GÖRÜP-GÖZETİYOR- YEDİRİYOR-İÇİRİYOR- GİYİM KUŞAM-SAĞLIK HİZMETLERİNİ VERİYOR- BARINDIRIYOR  bir ZARAR görmesinler diye koruyoruz…

MANTIK, HUKUK BUNUN NERESİNDE.

 Düşmanlıkları AP AÇIK ORTADA OLAN, AVRUPA BİRLİGİ ve ABD nin bütün YALAN VE RİYAKARLIKLARININ AÇIKTA OLMASINA RAĞMEN, Onların telkin ve zorlamaları ile, Kaldırılan İDAM CEZASI’NIN bu kadar yıldır uygulanmaması, kendi kendimize ZARARDAN başka nedir.

MAĞDUR ve MAZLUMLARIN, ŞEHİTLERİMİZİN KANININ YERDE KALMAMASI, O SEHPALARA bu CANİLERİN asılması ile BİR nebze kamu vicdanı tatmin olacaktır. 38 insanımızın ve Polisimize yapılan bu saldırıyı LANETLİYOR  Meclisi göreve çağırıyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR