Analar Ağlamasın!!!

Adına ister kürt sorunu,isterse  güneydoğu sorunu deyin.Türkiye üzerine kurgulanan oyunların nereden ve nasıl yeşerdiğine bakmak gerek.
1979 yılından itibaren büyük bir artış göstererek 21 ülkenin 38 kentinde 39'u silahlı, 70'i bombalı, biri de işgal şeklinde olmak üzere toplam 110 terör olayı gerçekleştiren ermeni terör örgütü ASALA, 42 diplomatımız ile 4 yabancı hayatını kaybetmiş, 15 Türk ve 66 yabancı uyruklu kişi de yaralanmıştır.
Ermeni terör örgütü ASALA, Dış dünyanın tepkileri üzerine 1980"li yıllarda taktik değiştirerek 1978 yılında Marksist-Leninist ”Apocular” olarak kurulan PKK terör örgütü ile işbirliğine girmiş,1984 yılında Ermeni terör örgütü ASALA geri plâna çektirilerek, PKK terör örgütü sahneye çıkarılmıştır.
Bu gün gelinen noktada binlecesi şehit olmak üzere 40 binlere yaklaşan vatan evladının canına kıyılmış,onca silahlı mücadeleye rağmen Irak'ın kuzeyinde Mahmur ve Kandilde yuvalanan PKK, bir türlü çökertilememiştir.
(BOP) gereği ABD ve Müttefikleri tarafından Irak işgal edilmiş,dünün peşmerge liderleri Irak'ı paylaşarak Irak'ta Talabani,Irak'ın  kuzeyinde ise Türkiyenin savaş sebebi sayacağı kırmızı çizgilerimizin olduğu söylenen bölgede,Barzani yönetiminde  KÜRDİSTAN devleti  kurulmuştur.
2010 yılından itibaren Halkına işgal ettiği topraklardan asker çekeceğinin sözünü veren ABD başkanı Barak hüseyin OBAMA,Türkiye ile sorunsuz bir Irak bırakmak için her türlü destek verdiği PKK'yı tasfiyesi söz konusu olmuştur.
PKK nın siyasi temsilciliğini noktası vürgülüne kadar en iyi şekilde temsil eden DTP,hükümetin getirdiği barış,Analar ağlamasın projesine tam destek verirken,muhalefet partilerinden  CHP ve MHP yıkım projesi olarak görmüştür.
PKK militanlarını dağdan indirme,barış af,gibi söylemlerle 25 yıldır süren üstü kapalı sinsi savaşın sona ermesini isteyen hükümet,ABD nin ve AB nin dayatmalarına maruz kaldığı izlenimini üzerinden atamamıştır.
Savaş bitsin Barış deniyor, Türkiye'nin karşısında savaşan devlet varda biz mi bilmiyoruz? Barış,karşılıklı iki devlet arasında yapılır.
Anaların göz yaşları dinsin deniyor,anaların göz yaşları eli kanlı vatan hainleri PKK'lılar af edilerek dinmez.
Hükümetin AB'nin kopenhak krıterleri sayesinde demokrasi ve insan haklarını kullanan DTP,TBMM yerini alarak, AB ve ABD desteği ile Türkiyeye kafa tutmaktadır.
Türkiye'nin  sınırları bellidir ve kanla çizilmiştir.Bunu dost düşman herkes biliyor.Habur girişlerinde yaşanan rezalet ve PKK dan farksız daha nice taktik ataklarla saldıran DTP, Batı illerinde giriştiği yıkıcı ve terörü kışkırtıcı tavırlarıyla Türkiyeyi bir KÜRT-TÜRK  iç çatışmasına sürüklemeye çalıştığı, eylemlerini ve söylemlerini  bilinçli bir şekide yürüttüğü bilinmiyor sanılmasın.
Bu ülke insanları kardeştir.
Kardeşliğimizi bozmak isteyenlere, kin ve nifak tohumu ekenlere fırsat vermeyelim.Tüm sevdiklerimizin kurban bayramınızı kutlar, Bayramların kardeşliğimizi,birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle nice bayramlar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR