Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

2009 da KANDİL DEMİŞTİ. BAYKAL ORTAYA ÇIKARMIŞTI ?!"

 İmralı adasının ne günahı var.. hükümet üyeleri başta Tayyip Erdoğan Öcalan'dan söz edileceği zaman hemen İmralı diyor. İmralı aşağı, İmralı yukarı.. Böyle giderse teröristbaşı "İmralı"yı kendisine soyadı olarak bile alabilir. Olurmu olur.
İktidar yani Başbakan olarak Tayyip Erdoğan demokrasi ve çözüm adı altında Pkk ya defalarca ödün verdi. Her ödün verilişinde silaha sarılan Pkk askerimizin ve vatandaşımızın haince kanına girmektedir.
     Şimdiye kadar, Akp iktidarında verilen vaadler,kazanılan bu uğurda hamasi atılan nutuklar sonunda kazanılan seçimler hepsinin boş olduğu ortaya çıktı. Üzülerek gördük ki, verilen tüm çabalar ve terörle mücadele adı altında yapılan ve verilen sözler bizi aldatmaktan, Pkk terör örgütüne mesafe kazandırmaktan öteye gitmemiş.
    Düne baktığımız zaman bugün gelinen, Türkiye Cumhuriyeti'ni teröristbaşı Öcalan'dan medet umar onunla masaya oturup müzakere eder noktasına getirmiştir. 30 yıldır teröre karşı verilen savaşım ve toprağa düşen şehitlerin mükafatı, siyaseten yok edilmiş ve yenilgiye uğratılmıştır.
   Öcalan'la görüşmenin çözüm getireceğine inananlara sormazlarmı ey Tayyip Erdoğan İktidara gelmeden, seçim meydanlarında bu "müthiş fikir ve amacını" ey halkım "ben terörü, teröristbaşı ile görüşerek çözeceğim" diye, elini kalbinin üzerine koyarak nutuklar neden atmadı. Devleti Apo'nun ayağına götüren Erdoğan halbuki halkımızı nelerle umutlandırmıştı.  O günlerde 5mayıs 2009 daterör örgütünün Kandil'deki başı Karayılan, soyadına yakışır bir açıklama yapmıştı ve;"Diyaloğ yeri İmralı'dır, kabul edilmiyorsa diyaloğ yeri biziz, bizi de kabul etmiyorsa siyasal olarak seçilmiş iradedir" demişti. Bundan birkaçgün sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül "Kürt sorunu çözümü" için önümüzde tarihi fırsat olduğunu söyleyerek "İyi şeyler olacak" demişti.
 Bu arada Teröristbaşı Öcalan da Cezaevinden yol haritası hazırlayacağını ve 15 ağustos 2009 da açıklayacağını ifade etmişti. İlginçtir, Erdoğan 23tem.2009 da Suriye'ye giderken Kürt açılımı yapılacağını açıklamıştı.(Suriye'yle de aramız açıldı.) Açılımın adı sonraları değişmeye ve Demokratik açılım, Milli Birlik kardeşlik projesi diye seçime yönelik nitelik kazandı. Fakat terör buarada cana almaya, askerimizin yanı sıra,"Kck"ile şehirdeki vatandaşın canını da almaya devam etti. Açılım projesi dışardan dayatıldığı anlaşılıyor ve O zamandan beri halktan gizlenen, alttan alta gizli PKK görüşmeleri varmış da bugün ortaya çıkmıştır. Biliyoruz ki "Şerefsiz" sözleri havada uçuşmuş ve malum kişinin üzerine konmuştu. Şunu hatırlatalım ki Pkk ile gizli görüşmeleri Sn.Baykal ortaya çıkarmıştı ve başına gelen iftirayla safdışı edilmişti. Terör örgütü saygınlık kazanmıştır, bu Akp'ye dışardan çözüm diye dayatılmıştı zaten. Akp kendi "demokrasi tramvayı"na uygun zemin yakalamış mutlu görünmektedir. Öcalan, Pkk ve siyasi uzantısı BDP de dünden mutlu. Burada mutsuz olanlar, Bu Vatan toprakları ve bu topraklar üzerindeki Emperyalist  baskı altında olan Türk vatandaşları'nın kardeşliğidir. Yurtseverlere büyük görevler düşüyor.  
                                                                                                        Saygılarılarmla.                                                                                         

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR