Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TÜRK İSLÂM BİRLİGİ

Çin’den, Adriyatik’ denizine kadar  Dünyanın en büyük coğrafyasında, aynı ırkı bünyesinde muhafaza  eden,  tek MİLLET, TÜRK MİLLETİDİR. Hazreti Nuh’un Türk isimli oğlundan  çoğalan, İslâm ümmeti olan, inançlı bir neslin çocukları, tarih sahnesinde, altın sayfalarla DESTANLAR yazmış, Hak ve Adaletli olmada, en üstün örnekler vermişlerdir. Erkeği, Kadını ve yaşlı Uluları ile, Millet olma özelliklerinin en üstününe sahip olmuş, Son Din İslâm’la şereflenilmesi, KADERİN  SEÇİLMİŞ MİLLET olma ayrıcılığını  ona vermiştir.

29.Mayıs.1453 Salı günü.21 yaşındaki yagız delikanlı FATİH SULTAN MEHMET .

 “İSTANBUL MUHAKKAK FETHEDİLECEKTİR.ONU FETHEDEN EMİR NE GÜZEL EMİR, ONU FETHEDEN ORDU NE GÜZEL ORDUDUR.” Hadisi Şerif-i ile, müjdelenen ve Yüceltilen Padişah ve Ordusu olurken , BU KUTSANMIŞ miras , Çaglardır  Türk Milleti olarak bizim gurur ve onur kaynağımız olmuştur.  

Bu ruh bizi, ÇANAKKALEDE, ANAFARTALAR’da, KORE’de, KIBRIS’ta, PKK ya karşı yapılan mücadelede 15 Temmuz 2016 da darbecilere karşı olan direnişte, ortaya çıkmıştır. Devlet adamlarımızın, Asker olsun, Sivil olsun, Hal ve hareketlerinin, Sevdikleri veya sevmedikleriyle ortaya çıkarken, Nice olumlu ve olumsuz görüntülerin kayıtlara düştüğüdür.

Hain ve ihanet edenleri tarih aynı isimle kaydederken, Kahramanları da alkış ve tebriklerle tablolaştırmaktadır.

Yüksek bir ideal ve şerefi hedefleyen TÜRK İSLÂM birligi , bir ideal ve ulaşılması kutsi bir görev olarak bizi bekleyip, Ebedi hayatın  zümrüt basamaklarını bize sunarken, Şeytanın insanı yoldan çıkartan, İŞRET masalarının cazibesine kapılarak, yoldan çıkan insanların, Dünya hayatındaki LANETLENMELERİ  gibi, ebedi hayatlarını da CEHENNEM gibi, AZAP-İŞKENCE ve CEZALANDIRILMA yı tercih etmelerinin altında, Türk’lük ve Müslümanlık dışında, düşmanca bir husumetin yattığı, aykırı cereyanları görmenin mümkün olduğudur.  Küdüs’teki ağlama duvarında dua eden, Yahudi keşişi ile MUTLULUK pozu veren geçmişin  Genel Kurmay Başkanı’nın bu silinemeyecek görüntüleri, nerelerden nerelere geldigimizi görebilmek bakımından önem arz etmektedir.

1-011.jpg2-012.jpg

Mevcut hali ile fiilen BAŞKAN olan R.Tayyip Erdoğan’ın gayretlerinin TÜRK İSLAM BİRLİĞİNİ kurmada üstlendiği bir rütbe olarak görüldüğüdür.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR