Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TANZİM SATIŞ SAMSUN’a GELDİ 

YÖNETİCİLERİ TEBRİKLER.
Tanzim satışların 27.Şubat.2019 günü, saat 11.00 itibariyle başlatılması memnuniyete sebeb oldu. Bu uygulamanın piyasaya YANSIMALARINI zaman içinde İNŞAALLAH göreceğiz.  
Şimdilik 7 noktada açılan TANZİM SATIŞ yerlerinin zaman içinde ihtiyaç duyulacak yerlerde açılarak bu ağın genişletilebileceği öngörülüyor. Bu arada yıllardır ŞİKAYET KONUSU OLAN, ÜRETİCİ ve TÜKETİCİ ye ulaşımdaki Fiyat farklarının ARACILARDAN KAYNAKLANMASI, Bazı gida maddelerinin STOKÇULAR TARAFINDAN PİYASADAN ÇEKİLEREK FAHİŞ KARLARLA TEZGAHLARA İNDİRİLMESİNİ. Bilhassa SOGAN ve PATATES OLAYINDA YAŞADIK. Bu arada bir STANDARDI olmayan 1 Tl. lik MAYDANOZUN 3 Tl. ye çıkartılması olayı ile, HALKIN DEYİMİ İLE, ÜRETİCİLER DE aynı oyunu oynuyor. Tesbitinin aşırı kazanma hırsının sari bir hastalık gibi yayıldığı bu piyasaya da sıçradığını göstermektedir. 

İŞİMİZ ZOR. Bu işlere bir kıstas bulmak, ADALET ve HAKKANİYETLİ hudutlar tespit etmek. Konulara vakıf EHLİ VUKUF ve BİLİRKİŞELERDEN oluşacak heyetlerin devreye sokularak, düzen getirilmesi ihtiyacını göstermektedir. Bu tatminsiz insanlar oldukça, bazıları bu işleri tahrik ettikçe, ALIM ve SATIM işleminde, zaman içinde, ÜRETİCİLERİ hedef nokta haline getirecek olan, PROVAKATÖRLERİN oyunlarını çokça göreceğiz. Devletin elindeki İTHALAT faktörünün bu istiha ve tehdit e karşı bir alternatif olmasının, Tüketici nezdinde bir avantaj oldugudur. 

Ülkemizi her türlü ENTRİKA ve OYUNLARLA karıştırmak isteyenlerin, şu andaki kullandıkları , EKONOMİK SİSTEM deki argumanların, bu piyasaya bu şekilde tedbiren bir çare oldugu, Ankara ve İstanbul’ daki uygulamalar ve Müşteri MEMNUNİYETİ açısı ile açıkca görülmüştür.Bu konuda 6 makale kaleme alarak, Gazatemizde yayınlamıştık. Bir faydası olmuştur temennisi yanında, Şehrimiz Samsun’ dada bu işlerin bu  şekilde bir düzene girmesi temennisi, bu ülkeyi seven insanlarımızın temennisi olurken, bu işlerin organizesine gayret gösterenleri de tebrik etmek görevimizdir. 

1111-007.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR