YILPORT SAMSUNSPOR TOP BAŞI YAPIYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren kırmızı şimşekler geçen hafta pazar günü İnegölspor'u kendi saha ve taraftarı önünde 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek taraftarın gönlünde taht kurdu.

Rakipleri Sakaryaspor’un puan kaybetmesi ile puan cetvelinde 2 sıraya yükselen yılport samsunspor bu hafta ligten çekilen Gaziantepspor maçına gitmeyerek 3 puanı hanesine yazdırarak avantajlı durumunu devam ettirecek. Yılport Samsunspor bu hafta sonu İnegölspor - Keçiören maçını takip ederek diyarbakırdada amedspor sakarya spor gelecek neticeler sonrası bana göre bu sonuçlar sonunda önümüzde haftaya ilk defa lider girebilir. Yılport Samsunspor dün saat 17:30’da nuri hasan tesislerinde İnegöl maçından sonra futbolculara verilen 2 günlük izin sonrası teknik direktör İsmet Taşdemir toplaranarak gelecek hafta çarşamba günü kendi saha ve taraftarı önünde oynıcagaı bodrumspor maçının hazırlıklarına başladılar. 

Bu arada Yılport Samsunspor boş durmayarak samsun şehrimizin güzide okullarından tarihi cok eski olan sakarya ilkokuluna bir ziyarette bulundular. Bu ziyarete 2. Başkan Emin Kar, basın sözcüsü Suat Çakır yönetici Fete Eldemir ve futbolculardan Enes İslam İlkin ve kalecimiz Nurullah Aslan katıldılar. Sakarya ilkokulu öğretmenlerinde Afife Boyar ve Derya Sağlam hazırlıkadıkları bu etkinlikte tabelelerin tamamı yarışarak satın aldıkları Yılport Samsunspor formalarını giyerek ellerinde Samsunspor bayrakları ile davetlileri karşılamakla büyük anlam taşıyordu. Bu etkinlikte Mehmet Saka futbolculardan Nurullah Aslan’a ve Enes İslam İlkin'e nazar boncuğu takarak 2. Baskan Emin Kar ve Suat Çakır’a da hediyeler verdiler . 

Samsunspor yöneticisi Suat Çakır da okul müdürü Mehmet Sağlam'a Samsunspor atkısı ve formasını hediye etti. Bestelenen Samsunspor marşını söyleyen talebeler futbolcular ve yöneticilerini gönlünü fethetmiş oldu . Bu etkinliğe Samsun basını da büyük ilgi göstererek sakarya ilkokulunu müdürünü tebrik ederek tören sonlanmış oldu. Burdan su anlasılıyor ki Samsun'un çocukları Samsunsporlu olması gerektiği bir kere daha ortaya cıkmıs oldu. Anneleri ve babaları Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş gibi takımları tutmalarından dolayı cocukalrından onlardan etkilenerek bu takımı tutmak zorunda kalıyolardı. Tabi samsunspor bu yapmış olduğu etkinliği samsundaki bütün okullara yayması halinde herkesin Samsunsporlu olacaklarını inanıyorum.

Bu arada lig başka bir tavır aldı, Yılport Samsunspor bu haftayı bay geçirerek Bodrumspor maçından sonra seriyi devam ettirerek akabinde 3 gün sonra deplasmanda önemli bir karsılasmaya gidiyor. Kastamonuspor maçından da kayıpsız ayrılırsa Yılport Samsunspor'un önü tamamen açılıyor. Ondan sonraki iki haftayı üst üste kendi evinde oynayacağı maçlarla kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR