Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

SAMSUNSPOR 3 PUANA KENETLENDİ

Samsunspor belki de sezonun en kritik maçlarından biri olacak karşılaşmada sahasında Göztepe’yi konuk edecek..
Şimşekler geçen hafta Pendikspor karşısında almış olduğu flaş galibiyet sonrası gözünü İzmir temsilcisinden de alacağı galibiyete dikti…
Özellikle cezalı golcü futbolcu Douglas’ın takıma yeniden geri dönmesi Samsunspor’un forvet hattında elini güçlendirdi..
Rakip son haftalarda çıkışa geçse de Samsunspor kendi evinde bu maçı kazanarak seri galibiyetlere bir başlangıç yapmak istiyor..
Pazar günü oynanacak karşılaşmada türbinlerin de tek ses tek yürek olması için gerekli adımları atmaları camiada büyük sevince neden oldu..
Şimdi söz yedek kulübesindeki teknik direktör ve sahadaki futbolcular da.. Camia olarak kenetlendiğimiz bu karşılaşma öncesi parolamız belli oda galibiyet..
Haydi Samsun’un önde gelen isimleri ve siyasetçileri.. Gelin hep beraber pazar günü 19 Mayıs stadyumunu karnaval dene çevirerek takımımızın en kritik maçında yanında olalım..
Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda olmayacağızda nerede olacağız.. Türündeki taraftarlarımızın 90 dakika hiç durmadan ve usanmadan takımlarını desteklemelerini ümit ediyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR