Samsun Kazandı


   Maç öncesi Çiftlik Caddesinde toplanan binlerce Samsunsporlunun yürüşüyle başladı gün.  Kalabalık arttıkça hem maça hem şampiyonluğa dair artan bir inanç vardı her yerde. Lider olmayı konuşabilmek bile ayrı bir hava katıyordu muhabbetlere. Liderlik olmadı belki ama kazanılan bu 3 puan sadece sıralamadaki konumumuzu değil tüm şehrin gözündeki değerini de yükseltti Samsunsporumuzun. Yani hem Samsunspor hem de Samsun kazandı dün gece.
   Maça çıkan 11 alışıldık kadronun dışında olsa da mantıklı bir tercihti. Ancak oyun içinde bir türlü istenilen sistemi oturtamadık. Billy Mehmet"in kaleden uzak oyununa Zenke"nin statik duruşu eklenince golü bulmada çok zorlandık. İlk yarıda hakemin Altaylı oyuncuyu atmaktan imtina etmesi de daha kolay olabilecek galibiyeti zora soktu. İkinci yarıda gelen değişiklikler, Hüseyin Hoca"nın artık şampiyonluğu istediğini gösterdi. Özellikle Turgay"ın yerine Abdülaziz"İ alması riskli olduğu kadar kilit hamleydi diyebiliriz. Kapanan Altay"ı açamadıkça gelen stres takımı yorsa da Murat"ın füzesi gecenin tek eksiği olan 3 puanı da almamızı sağladı.
  Maç sonrası ise başlı başına bir yazı konusu. Şampiyon olmuşçasına yapılan sevinç gösterileri Süper Ligi ne kadar özlediğimizi ve istediğimizi gösteriyor.  Bu birliktelik bu inanç bu özveri devam ettikçe hedefe ulaşmamız da git gide daha kolay olacak. Artık bu yolun geri dönüşü yok, hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa KAR Arşivi
SON YAZILAR