Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

NASIL MÜSLÜMANIZ 

Bu sual ve cevap önem arz ediyor. Perez denen SİYONİST elbetteki, yüzlerce yıldır Müslümanlara kurdukları tuzakları çok iyi biliyor.

111-006.jpg

 Bu tuzaklara yakalanan bu günkü hali ile, birçok İsmi İslam olan ülkelerin İSRAİL’l e olan birlikteliklerini gösteriyor, ilan ediyor, 70 yıldır FİLİSTİNDEKİ İŞGAL, KATLİAM VE VAHŞETE, TEK LAF ET MEYEN Sözde Müslümanları görerek, “KUR/AN’IN BAHSETTİĞİ MÜSLÜMANLAR GELSİN, DÜŞÜNÜRÜZ ,” DİYEBİLİYOR. 

Biz de zaman  zaman, aşka gelip, Yahudi malı COLA içmeyerek BOYKOT yapalım diye kendi kendimizle kafa bulurken, Avrupa ya satmadığı bizlere yutturduğu  , ülkemizde yıllık 54 milyon kasa COLA  nın nasıl tüketildiğine kendileri de şaşıyor. DEVEYE DEMİŞLER NEREN DOĞRU Kİ. Bize de sorsalar neremiz doğru ki, Gariban vatandaş ve ORTA DİREK  tam dos doğru da, Okumuş makam ve mevki sahibi olmuş, bir çok yetkili kişi için bunu demek istisnalar hariç doğru olmuyor.

PEREZ BU GERÇEĞİ ÇOK İYİ BİLİYOR. Çünkü Müslümanları bu hale getiren, bizatihi YAHUDİ ve SİYONİSTLER.   
Biz deki tarihi olaylara baktığımızda, yakın tarihimizin YAZILMAMIŞ entrikaları içinde, Nice Yahudi oyununu görmemek mümkün değil. Bir ata sözümüz var. 

“AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN 
LAFA BAKILMAZ
ŞAHSIN GÖRÜNÜR 
RUTBE’İ AKLI ESERİNDE“.
Laflara bakmayıp, Yapılanlara baktığımızda Nice MÜSLÜMANI KATLEDEN bir sisteme rağmen, Müslümanlığı RED eden KAFİR bir iradenin, aynı kumpasın devamı olan, MUNAFIK bir tercihin süzgecinden geçmiş olan bu günkü SAGDUYU SAHİBİ insan topluluklarının, gür sedasını R. TAYYİP ERDOĞAN önderliğindeki, ADALET ve KALKINMA PARTİSİ nezdinde şekillenen varlığın,” YİGİT DÜŞTÜGÜ YERDEN KALKAR  “Müjdesinin , GÖKLERDEKİ İRADENİN TÜRK MİLLETİ ÜZERİNE TEVCİH ETTİGİ BİR NUR DEMETİDİR. 
 
Bu bir ahır zaman alameti. Deccalın uşağı SUFYAN ‘ın alametleri, YALANCILIKLA ,İnsacnları kardırarak iş görmeye çalışacak, ÖYLE OLMUYORMU.CHP nin TESCİLLİ YALANCILIĞI. BELGELİ DEĞİLMİ ?, 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR