Çarşamba Siyaseti

Çok değerli Okuyucularımız konumuza girmeden önce artık bundan sonra haftada bir veya iki köşe yazısı ile sizlerle birlikte olacağım. Çarşamba’da Ak Parti-MHP Cumhur ittifakı adayı Halit Doğan ve Büyük Birlik Partisi(BBP) adayı Ertan Sağlam büyük bir hızla sahaya indiler. Saadet Partisi adayı belli olduktan sonra Sebahattin Sancar’ da sahaya inen adaylardan bir tanesi. Yine Millet ittifakının CHP-İYİ Parti adayı Altan Karabulut ise sahalarda çalışan diğer bir aday.

Gelelim şimdi konumuza Çarşambanın kazanları kaynamaya başladı seçim startı verildi. Bu nedenle Çarşamba siyasetide adaylarla birlikte hareketlilik sağlandı. Sahada adayları değerlendirecek olursak Cumhur ittifakı ve Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Halit Doğan ile değerlendirmeye başlayalım.

Daha önce Ak Parti İlçe başkanlığı yapan Halit Doğan, isminin açıklanmasından hemen ardından halk tarafından teveccüh gören isimlerden oldu. İlçe başkanlığı döneminde halk ile iç içe olan halkın gönlünde taht kurmuş bir isim olarak görülen Doğan belediye başkanı seçilmesi durumunda ilçeye daha güzel hizmetlere vesile olacağı Çarşamba’yı hakkettiği daha güzel seviyelere taşıyacağı halk tarafından konuşulmaktadır.

Belirttiği projelere bakıldığında projeleri gerçekleştirmesi halinde İlçeyi daha muntazam hale getireceği görülmektedir. Zaman zaman gezilerinde istişare vurgusu yapan Doğan belediyenin kapılarını tüm halka sonuna kadar açacağını belirtmesi de, Halkın küskün olduğu Belediyeye tekrar halk ve gönül belediyeciliği haline getireceği yönünde halk tarafından sempati kazanmış görünmekte.

Gelelim Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Adayı Ertan Sağlam’a. Sağlam zaten Çarşamba teşkilatını yeniden Çarşamba’ da kurarak 1 yıldır Büyük Birlik Partisine Çarşamba da güzel bir ivme kazandırdı. Son dakikaya kadar adaylık açıklaması yapmayan ancak Genel Başkan Mustafa Destici’nin 1 yıldır Çarşambada ki hava Türkiyede’ki bütün teşkilatlarımıza yol gösterdi bu havayı devam ettirmen lazım diyerek, Benim Çarşamba adayım sensin Ertan Sağlam’dır. 

Sen bizim adayımızsın demesi üzerine Ertan Sağlam adaylığını açıklamış ve bunun ardından Çarşamba da çalışmalara gece gündüz demeden hız vermiş olup sahalarda güzel tepki yakalamıştır. Büyük Birlik Partisinin Çarşamba da nasıl bir atmosferde seçime gireceği ve Sağlamın bu çalışmalarının nasıl sonuçlanacağı büyük merak konusu.

Diğer adaylarımız ile ilgili yorumlarımı zaman içerisinde siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız şimdilik bizden bu kadar sevgi ile kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin İnan Arşivi
SON YAZILAR