Nak ka ekmek ok ka küfte be yav

Bertaraf gazetesinin  saçmalamalarının aksine  Türk Halkı ulusal güçlerinin farkında ve sinesinin içindedir  devlet yanan bir ateş tir içimizde ve bu kızıl elma  özleminde ki gibi kor alev sönmez  bu şafaklarda sönmeden  al sancak yurdumun üstünde tüten o en son ocak  ta
Yada Türk milletinin sinesinde ki kışlasında bekler kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz
terörle mucadeleyi terörle müzakereye çeviren, barış yapın diyen irade, milli irade değildir.Açıklanmayan açılım denemeleri yapan AKP  iktidar iradesi Amerikan iradesidir. Amerikan iradesinin Türkiye"deki uygulayıcıları, gayri millidir.Amerika"nın talimatlarını Türk Halkına çözüm, demokrasi ,açılım ve barış diye dayatanlar bilmeden bu sanki  ihanet gibi  suçunu işlemektedir .
Onlara göre, Ordu, CHP, MHP  ve yargı Amerikan  iradesine direnmektedir.İyi bir Türkiye istiyorsanız, Amerikan iradesine karşı çıkanları, Silivri"ye veya Malta"ya göndererek etkisizleştirin.anlayışı tasarlanmıştır .ve tertiplenerek toplum mühendislerinin tezgahında dokunmuştur ..
                                                 *****
Cumhuriyet tarihinde ilk defa, Emniyet Kuvvetleri tarafından suç kanıtı olarak yargıya intikal ettirilen belgeler konusunda çok yaygın olarak bunların sahte olabileceğine dair kanaatler uyanmıştır.Askeri yönetim dönemlerinde bile böyle bir “kanaat” yoktu.
Eğer bir ülkede güvenlik kuvvetlerinin ve yargı mekanizmaları  içinde adalet uygulamaları konusunda güvensizlik ortaya çıkmışsa, o ülkede işbaşındaki iktidar açısından yolun sonu görünmüştür.??? Ve şimdi çanlar  FETHULLAH GÜLEN  ve AKP  için çalıyor  ne yapsanız olmuyor değilmi   ^^NE MUSAYA  israilde –NE İSAYA  Avrupa birliğinde YARANDINIZ  ^^ İsrail rezaletide bu habur sınır kapısı karşılama rezaleti aynıdır   açılım denemesi zaten bu rezalat fiysakosunun baş  konusudur  aralarında fark eden hiç bir şey yok
                                                   *****
Şimdiki  düşünceleri ise Daha açık söylersek, Amerikan planlarına karşı çıkanları ya etkisiz hale getirmeli, ya da zor kullanılmalıdır.yıldırılmalı ,soldurulmalı,ve bitirilmelidir. İflas ettirlmeli bezdirilmeli  ve mali açıdan devletin kurum ve kuruluşları kullanılmak istenerek  baskı aracı olarak kullanıp  sindirilmek istenmektedir bunların en yakın tanığı içinde bulunduğum denge gazetesi ailesinin  çektiği yada çektirilmek istendiği zulüm ve zulümlerdir her türlü gizli aleni yapılan  asılsız ihbarlar, bitirilmiş soruşturmalar ve müfettiş raporlarıyla bu durum sabittir Allahtan başında molla kasım gibi bir deli dumrul varda bu ihanet ve safsata köprüsünden   geçenden on okka geçmeyenden 20 okka alıyor  ve arıyor  mazlumun hakkını  süslü beylerin foyası tek tek çıkıyor ortaya  bir rivayete göre ben duyduklarımın yalancısıyım   bu parti beyleri ve parti baronları çok korkar olmuş bu molla kasımdan
Yazımın sonunda Çok üzülerek bir tespit yapmak istiyorum. Amerikan iradesine direnenleri ortadan kaldırılması, ülkemizde  iç savaş demektir.bu ülkeyi bölmek ,kafa kafaya tokuşturmaktır.ülkemizde  Kokuşmuşluktan ve çürümüşlükten her kurum ve her birey bir ölçüde nasibini almıştır.
 Türkiye eğer bir hukuk devleti olacaksa bütün kurumlarından bu durumu  temizlemek zorundadır. Gelinen aşamada bu sorun artık bir varlık yokluk sorunu haline gelmiştir  Kısacası bu dayatmacıların önünde Demokrasi yalanları ile halkı bir noktaya taşıdıklarını sananlar, bedava  kömürcüler ,,  bedava kumanyacılar ,bedava beyaz eşyacılar bedava iş vadinde bulunanlar ,halkı işe sokacağız diye genel seçimler öncesi kimlik fotokopisi toplayanlar yeter artık !!!!??halkı kandırarak yığınsal sürüsel bir iç güdüyle bu zamana geldiniz artık yeter herkes geldiği yere geri gitsin memleketin yakasından sıyrılın  .ama bu sefer nakka …..?????
                                                          ****
Kısacası NAK KA EKMEK OK KA KÜFTE  yok artık  memleket terli  yemezler kardeşim
Ordu millet birlikteliği ve çağdaş Türk aydını kadını erkeğiyle bu amansız ve kuralsız  dış güdümlü büyük Ortadoğu projecilerini  ve onun yardakçısı entel  liboş  taşeron  siyasetçi ve badem bıyıklı  cemaat dergah ve tarikat  din  tüccarları  yalakaların  onların  peşinden ayrılmayan görüntüden başka  hiçbir hüneri olmayan her dönemin adamı olup onların  çanak yalayıcısı 5 sınıf  aç mafyaların   cumhuriyet kazanımlarına ve  Türk insanına iş adamına esnafına  manevi ve maddi yaptığı yandaş tavırlı  saldırıları  def  edecektir.
güçlü  Türk Silahlı Kuvvetleri ordusuyla; Emniyet Teşkilatı  ve Adalet sistemiyle güçlü halkıyla güçlü bir meclis yapısını oluşturup ulusal güvenlik kaygıları taşımadan  yarınlara umutla bakacaktır
Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR