Adnan Adıyaman

Adnan Adıyaman

Korkut Eken-Veli Küçük ve Mehmet Ağar

Değerli Okuyucularım;
Yabancılara karşı dik durmamanın bedelini bir kez daha ödüyoruz.  Yaa, babalar gibi satarsın. Ecnebilerin arkasından ağlayarak bakıp, halkın gözünün içine baka baka yalanları sıralarsın. Ama nereye kadar gider? Ecnebilerin bir çivi çakmadan sömürdüğü halkımızı ne kadar daha KANDIRIRSIN? Demokrasi – laiklik – din çığırtkanlığı yapanlar nerede? Dolar ve Avro aldı başını gidiyor. Halkımızın ayakta duracak hali kalmadı.
TÜRK"ün TÜRK"ten başka dostunun olmadığı bir kere daha kanıtlandı. Halktan ayrı düşünen ve yaşayanlar, bunların bedelini öderler mi bilmem. Bakın, güzel vatanımda daha neler oluyor.
TÜRK"ün bahar bayramı Nevroz"da bölücüler ayaklandı, kimsenin umrunda değil!!! Devletin yanında olan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımız da sindirilmiş, garip bırakılmış. Terörist Mecliste VEKİL olmuş.
Siyasi irade kendi derdine düşmüş; yok Anayasayı değiştirelim, yok şu bu maddeleri değiştirelim de kendimizi kurtaralım diye. Avrupa Birliğinin yetim evladı olmuş.
 Hani milli menfaatler? Toplumu hiçe sayan; bir eli yağda bir eli baldaki burjuvalar, YAZIKLAR olsun size!!!
Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Emekli Yarbay Korkut Eken gibi; milli menfaatler için canını esirgemeyen değerli Türk milliyetçileri cezaevlerinde yatar. Cezaevinde yatma sırası Sayın Mehmet Ağar"da sanırım.
Halkı soyanlar, bankaları boşaltıp, yerli sermayeli kuruluşlarımızı satanlar kendilerine özel kanun çıkartırlar, teröristleri meclise sokarlar, ülkemiz üzerinde etnik milliyetçilik yapanlara göz yumarlar, dokunulmazlık zırhıyla yaşarlar.
Yine de, milli menfaatleri düşünen ve irade ortaya koyan, vatanını sevmekten başka bir suçu olmayan, mal varlıklarına bakıldığında, yüreği vatan sevgisi ile dolu olup cepleri boş olan, kahramanlarımız çeşitli bahanelerle cezaevine konurlar.
Mason amcaların, siyonistlerin, emperyalistlerin uşağı olanlar, elini kolunu sallayıp gezerler.
Hani Ermeni asıllı vatandaşımız öldüğünde “katil devlet”, “katil Türk Milleti” diyen asalaklara Türk Ceza Kanunu"nun vereceği ceza yok mu, demokrasi havariliği yapan medya niye uykuda?

Mahkeme safahatı devam ettiği için Veli Küçük paşamla ilgili bir şeyler yazmıyorum, selamlarımı sunuyorum.
Vatana hizmet edenlerle, vatanı satanları tarihe havale ediyorum. Saygılarımla.

       

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Adnan Adıyaman Arşivi
SON YAZILAR