Adnan Adıyaman

Adnan Adıyaman

Dinle!!Oku!!Metanetli Ol!!

Değerli okuyucularım;
Pazartesi günkü köşeme yazımı rahatsızlığımdan dolayı yazamadım. Tüm köşe yazılarımı takip edenlerden çok özür dilerim.
Ülkemiz bir geçiş noktasında; Şemdinli olayları, Hırant DİNK"in öldürülmesi, Danıştay Hâkimimizin katledilmesi, Ergenekon Soruşturması AKP"nin kapatılma davası, zaman içerisinde bunları tek tek kaleme alacağım.
Lütfen yaşanan olayları objektif değerlendirin gereksiz platonik düşünce içerisine girmeyin.Türkiye Cumhuriyeti"nin Askeri(Jandarma)ve Emniyet Teşkilatı ile Yargı organları var.Ateşe benzinle gitmeyelim!!!
Cumhuriyet döneminden itibaren halkımız üzerindeki kutuplaşmalardan dolayı; kendilerini Atatürkçü gösterip nemalananlar oldu, yine DİN istismarlığı yapanlar ceplerini doldurdu. Sonra ne oldu? Zarar gören tüm dünyanın örnek aldığı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"ün ideolojisi ve İslam dininin aşağılanması ile olan yine  geçim sıkıntısı çeken halkımıza oldu.
Türkiye Cumhuriyeti hepimizin, kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"ün neferiyiz, laik demokrat cumhuriyetin bekçisiyiz.
Atatürk ve Din düşmanlarının okuması gereken tarihten bir anekdot aktarıyorum.

ZAFERİN HZ. MUHAMMED (S.A.V.) TARAFINDAN RÜYA İLE MUSTAFA KEMAL PAŞA"YA MÜJDELENMESİ

      İstiklal Harbi günlerinde, Sakarya Meydan Muharebe"lerinin en kritik dönemlerinde, top seslerinin Ankara"dan da duyulmaya başlandığı Büyük Millet Meclisinin Kayseri"ye nakledilmesinin düşünüldüğü günlerde Atatürk, günlük çalışmalarının büyük bir kısmını yürüttüğü ve bugün müze olarak değerlendirilen Ankara Tren istasyonundaki evde, bir sabah erken kalktığı bir sırada Çavuş Ali Metin"e:
 Acele olarak Fevzi Paşa"yı telefonla ara, bul ve hemen buraya gelmesini söyle, diyor.
 Ali Metin, Fevzi Paşa"yı telefonla arayıp bulduğunda, Fevzi Paşa"da Atatürk"ün yanına gelmek üzere, hemen evden çıkmakta olduğunu söylüyor. Fevzi Paşa Atatürk"ün yanına girince, Atatürk ona bir kâğıt kalem uzatıp:
 Bugün gördüğüm rüyayı yaz ve bana ver, diyor.
 Kendisi de bir kâğıt kalem alıp aynı şekilde o gün gördüğü rüyayı, Fevzi Paşa"ya vermek üzere yazmaya başlıyor. Yazma işi bittikten sonra, her iki Paşa da karşılıklı olarak yazdıklarını okuyorlar ve okuma işi bittikten sonra birbirlerine bakıp sevinçle gülümsüyorlar.
 Her ikisinin de yazdıklarını kendi kâğıtlarından okuyan Ali Metin, her iki kâğıtta da şu rüyanın yazılmış olduğunu görüyor:
 “HZ. PEYGAMBER (S.A.V.) EFENDİMİZ, HACI BAYRAM-I VELİ"YE DİYOR Kİ:
- MUSTAFA"YA SÖYLE, KORKMASIN SONUNDA ZAFER ONLARIN OLACAKTIR.”
Bilindiği gibi, aynı gecede rüyalarında Hz. Peygamber(S.A.V) Efendimizi, Hacı Bayram-ı Veli"ye bu sözleri söylerken o iki muzaffer kumandanın o günkü isimleri “Mustafa Kemal” ve “Mustafa Fevzi”dir.!!!

 İnançlarımızla kimse oynamasın Hıristiyanların, Haçlı zihniyetlilerin oyuncağı olmayalım.
 Bu yazımı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"ün sözü ile bitirmek istiyorum.”Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ.”bu sözün içeriğini her görüşten insanımız doldurabilir.
Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Adnan Adıyaman Arşivi
SON YAZILAR