Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KARŞI OLANLAR

80 yıldır, ülkenin kalkınmasına karşı olan, Yapılanları dahi, yok eden, CHP zihniyeti, yakın tarihimize, ÇARKÇI olarak ismi çıkan bir genel başkanın KIRIPTOLUĞU  ile renklenmiştir. CHP nin İnönü devri, Ecevit devri ve en komigi Kılıçdaroğlu devri, sonuçları VATANA İhanetle birleşen haller olarak ortaya çıkmıştır

. PKK nın, meclisimizdeki siyasi yapılanması, HDP nin, İHANETLERİNE ortak olan CHP, Son seçimlerde barajı geçsin diye yaptıkları ortak harekatla, seçim barajını kıl payı aşan HDP ile el ele, tutuşarak,  İYİ SALLADIK ifadeleri, bu birlikteliğin en açık göstergesi olmuştur. Tarihi karakter olarak, Türkiye ye karşı bir siyasi teşekkül olarak görülen CHP nin , temel yapılanmasında, Kurtuluş savaşı sırasında, Hindistan Müslümanlarının HALİFE adına gönderdikleri yardımları, kendi zimmetlerine geçirerek, kurdurdukları bankanın % 28lik hissesine ortak ederek, o günden bu güne, YASAK OLMASINA RAĞMEN, CHP nin BANKA İŞLETEN bir parti olma garabeti, hala söz konusu olmaktadır. Banka yönetim kuruluna Partinin 4 üye ile katılması, ENGELLİLERE İŞ VERMEMESİYLE ,ENGELLİ HASMI durumundaki CHP ve teşkilatlarının hangi yüzle ENGELLİLER SAMSUN DERNEĞİ ile irtibat kurduğu da yadırganmaktadır.Hükümet torba yasa ile, BEŞ MİLYON Engelliye iş verirken.

MANDA YANLISI-İHANETİN BAŞ AKTÖRÜ  

 

Bu konuyu en iyi bilen, Yukarıdaki sözleriyle bunu beyan eden Rahmetli Necip Fazıl’ın, tespiti ve beyanıdır.

Bu gün muhaliflerin, çapraşık olan yollarına rağmen, dönüp dolaşıp, birleştikleri nokta ABD , ve AB ülkeleridir.

Bunların siyaseten bir kısmının SOLCU ve kısmının sağcı veya Liberal görülmesine rağmen, hepsinin ABD nin emir ve komutasındaki VATAN HAİNLERİ OLDUĞU GERÇEGİDİRİ, Ülkemizin 40 yıla yakın PKK.ile mücadeledeki, ordumuzun yeni konumu, terörün üstüne giderek, KÖKÜNÜ KAZIMA sına karşı çıkan CHP ve HDP ile batının birlikteliği, İHANET YAPILANMASINI AÇIKÇA ORTAYA KOYMUŞTUR. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR