KARADENİZLİYE AYAR VERMEK

 

                 Hepinizin bildiği gibi geçenlerde gazeteler ve internet haber sitelerine '' BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Ertuğrul Kürkçü ve Sabahat Tuncel ile bağımsız İstanbul Milletvekili Levent Tüzel'in, hükümetin İmralı ile başlattığı çözüm sürecini anlatmak için 17- 22 şubatta Karadeniz turuna çıkacak…''  şeklinde bir haber düştü.

                 Yani 30.000'in üzerinde insanımızın katili PKK ve onun elebaşısı APO ile İmralı palasta yapılan kokteyller hakkında , Karadenizli vatandaşı ikna topuna giremeyen bölgeli AKP Milletvekillerinin imdadına bu üçü de birbirinden kıymetli ve kaliteli BDP'li vatan çocuğu - Milletvekilimiz yetişmiş. Hay Allah razı olsun !

               İşin latife kısmı bir yana,bu adamlardan başka adam mı kalmadı meseleyi anlatacak Karadenizliye ? Bir de bu adamlar gelmeden Amerikalı askeri ateşeler falan buralara ne yapmaya geldiler ? İlginç rastlantılar değil mi sizce de ?

               İşim gereği sık sık seyahat ediyorum. Bu Kürtçü-PKK'lı eşkiyaların korku salamadığı, sindiremediği,halkını baskı altına alamadığı bölgelerin başında Karadeniz geliyor. Her ne kadar AKP'ye anlaşılmaz bir şekilde yüksek oy verse de bu bölge, mesele bölücülük olunca akan suların duracağını ,tabiri caizse, Karadeniz İnsanının  bu konuda '' babasını tanımayacağını'' bilmesi gerekenler biliyor. Bana göre işte bu yüzden bu program ve benzerleri tertip ediliyor. Alıştırmak,normalleştirmek,sindirtmek- apıştırıp, şoklayıp ayar vermek gerekiyor bu hırçın Karadenizlilere.

               Maazallah ,yarın birgün '' al federasyonu – ver başkanlığı'' formülünü uygulamaya koyma niyetindeki  R.T.E. ,'' senin bu bölücü,teröristlerle el ele-kol kola ne işin var ?'' diye soracak kıvamda Karadenizli kalsın istenmiyor kanımca. O bakımdan bu üçü de birbirinden kıymetli ve kaliteli BDP'li vatan çocuğu – Milletvekilimizden başlayarak sıra Apo denen müptezele varana kadar tüm siyasi manevra ortaklarına alışılmasını, benimsenmesini istiyor R.T.E. . Ne de olsa ''beraber yürüyecekler bu yollarda''

              Peki burada PKK ve BDP'nin amacı ne ? Onlarda bu sularda bayrak flama göstererek tüm Türkiye'ye diyecekler ki ; '' Bizi Karadeniz kabul etti ,size ne oluyor ?'' . Çok mu komplo teorisi oldu?  Vay anam vay ,ayar üstüne ayar. Zaten kendilerince Karadeniz'e ve hatta Samsun'a , Ahmet Türk'ün yumruklanmasından sonra ,Ladik'te Polislerimize yaptıkları saldırı ile gereken mesajı verdiklerini düşünüyorlar kanımca.

             Hülasa bunları neden yazdım? Amacım bu gelen arkadaşlara karşı kimseyi kışkırtmak falan değil. Ahmet Türk olayında olduğu gibi birileri kendine mani olamayıp burunlarını kırsın falanda istemiyorum. Ama sizlerden şunu istiyorum , rica ediyorum  ; bu hafta boyunca Samsunumuzu, Karadenizimizi, Evlerimizi, İşyerlerimizi , Ayyıldızlı nazlı bayrağımızla donatalım. Bu ricamı sosyal medya aracılığı ile yayalım. İnanın bunu yaparsak en anlamlı ve etkili tepkiyi koymuş olacağız. BU HAFTA PKK-BDP-APO VE İŞ ORTAKLARINA İNAT  HER YANI  AL BEYAZ OLSUN MEMLEKETİMİN.  KORKMAYIN BUNLAR AKILLIDIR ALIRLAR MESAJI.

             Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Alperen CARUS Arşivi
SON YAZILAR