İşte kuzu kuzu geldim

Siyasi iktidar, kendisini eleştirenlere karşı hoşgörüsüzdür.

 Haklarını arayan işçilerin, memurların üzerlerine su sıktırır,

 polislere coplatır, mahkeme kapılarında süründürür.

Kendisine destek olmayan basına ve gazetecilere karşı acımasızdır,

 işinden attırır. Peşine  maliyeci gönderir ,,

Sahte düzenleme belgelerle, kanıtsız olarak aydınlara, yurtseverlere zindanlarda zulüm çektirir.

 Parasız eğitim, insanca yaşama hakkı ve demokratik bir ülke isteyen üniversite öğrencilerine eziyet ettirir ve eğitim haklarını engeller

. Gençliğin bugün üniversitelere ve fakültelere siyasi iktidarın yöneticilerini sokmamasının nedenlerini siyasi iktidar, şimdiye kadar yaptığı icraatlarında aramak zorundadır.

Amerika ve Avrupa birliği çok büyük iki  devlet  yapısı , sırtımızı ona dayarsak, Türkiye"de ebediyen iktidar oluruz. Mu diyorsunuz acaba

Acaba  istediğiniz bu ülkenin sadece sizler tarafından iyi yönetilip parcalanacağını  Avrupalı ve Amerikalı dostlarınıza söylediğiniz içinmi

Şaşarım aklınıza  daha sırtınıza iki yumurta  gelince hemen insanların beyinlerini sorguluyorsunuz

Ne oldu beyler herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı

Tek korkutamadıklarınız onlar kaldı ,,,

İlk bakışta çok sağlam bir strateji gibi görünüyor, değil mi?

  Ama Wikileaks belgeleri gösterdi ki, işler hiçte öyle değil. Amerikalı aracılara, diplomatlara, CIA istasyon şeflerine güvenmek çok tehlikelidir.

  Aslında biz, Batının büyükelçilerini Osmanlı tarihinden çok iyi biliyorduk. İngiliz, Fransız ve Rus büyükelçilerinin, padişahın ve sadrazamların odasından çıkmadıklarını okumuştuk. Ama Yeni Osmanlıcılığın peşinde olan garipler bunu nerden bilsin, onlar Kurtuluş Savaşından intikam almak ve Osmanlıyı yeniden kurmanın peşindeler.

  Osmanlı"dan küçük iki örnek. Mithat Paşa Abdülhamit"ten kaçar ve Fransızların İzmir Konsolosluğuna sığınır. Fransa ile Osmanlı arasında Tunus meselesi vardır. Abdülhamit Tunus"u Mithat Paşa karşılığında Fransa"ya verir ve Mithat Paşayı(1881) alır. Arkasından Taif"te boğdurur.

  Amerika ile Türkiye"nin ilişkileri devletten devlete ilişkiler değildir. AKP ile Amerikan devleti arasındaki ilişkilerdir.

  İçinde şantaj var, Irak"a savaşa birlikte girme sözü var, sekiz bankada hesap var, füze kalkanının Türkiye"ye yerleştirilmesi sözü var, federasyon olma sözü var, Kıbrıs var, yani ilişkiler tıpkı Osmanlının san zamanında olduğu gibi cereyan etmektedir.

 Sakın meclis var demeyin.

 Gece yarısı bir zamanda uyuklayarak , üç beş milletvekilinin el kaldırması ile neler kaybettiğimizi ancak bir iki sene sonra anlıyoruz.

  Osmanlıda da Meclis vardı ama…

  Peki, bunlar böyle de bizler ne yapmalıyız?

  Uyanmak için Amerikan Conisinin evimizin kapısını tekmeleyeceği günü mü beklemeliyiz?

  Yoksa erbirliğiyle  işbirlikçilerin ülkenin maddi manevi tüm varlıklarını Batı işgaline hazırlamasına seyirci mi kalmalıyız?

  Bölünme bu kadar elle tutulur, gözle görülür gerçek olmuşken, Apo ile iktidarın gizli/açık görüşmelerini görmezden mi gelmeliyiz?

  Fethullah Apo işbirliğine gözümüzü mü kapatmalıyız?

  Yoksa Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, Yunan"ın İzmir" çıkıp, kadınımızın kızımızın ırzına geçmesini mi beklemeliyiz?

  Bana göre asıl hainler Amerika ile Avrupa birliği   dayatmalarını ülkemizde uygulayan  işbirliği yapanlar değil.

Onlar görevli,

Ooofff  ooofff
Acı          biberler               sür         dilime  dudaklarıma
İşte        kuzu      kuzu      geldim
Dilediğince        kapandım           dizlerine
Bu          kez         gururumu           ateşe    verdim
Yaktım da geldim

TARKAN  Diyor ya işte ondan  zaten eş başkan oldular bilmiyor musunuz ,,

görevlerini yapıyor onlar .

 Ama yaşadıklarımızı ve gelecekte bu ülkenin başına neler geleceğini bizlerden çok daha iyi bildiği halde, kılını kıpırdatmayanlar, bence gerçek hainler onlardır.  Hainlerin sayısının o kadar çok olduğunu sanmayın.

 Televizyona çıkan, Batı ve Amerika savunucularının sayısı 25"i geçmez. Ama bunları güçlü gibi gösteren sessiz durarak, bunla güç katanlardır.Yani kuzu kuzu beyinlilerdir

Saygılarımla 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR