İki farklı takım

İki farklı takım gördüm sahada. Birisi ilk yarı oynadığı futbolla herkesi büyülüyen bir Samsunspor; diğeri ise rahatlığın verdiği rehavete kapılmış bir Samsunspor. İlk yarı oyuna başladığında yenmek için sahaya çıktığını, oynadığı oyunla tüm Samsunspor'lu futbol severlere gösterdi. Her yazımda söylediğim gibi 'sabırlı olun gerçek Samsunpor'u Gençlerbirliği maçında göreceğiz' demiştim ve gördük de ilk yarı bulduğu 3 golle bu güzel futbolunu süsledi. Tabi birde maçı kahramanları vardı: Fınk, Dominguez, Ekıgho, Pal Lazar ve Kemal bu isimlerin galibiyette katkıları çok fazla oldu tabi bu söylediklerim sadece ilk devre için bir de aynanın diğer yüzü var yani ikinci devre sahada başka bir Samsunspor vardı. İlk devreyi 3-0 yenerek soyunma odasına giden Samsunspor'lu oyuncular ikinci devre beklentilerin altında bir oyun sergilediler. Bunun sebebi sanıyorum attıkları 3 gol. Futbolda kesinlikle rehavete yer yok rahat oynamanın da bir bedeli var ve  bu bedeli Ahmet Şahin'in yaptığı bir hatayla az kalsın ödüyorduk o top kaleye gidip filelerle buluşsaydı ben dahil hiç kimse sizleri bu şekilde yazdıklarıyla ödüllendirmezdi.
Futbol acımasız bir oyun arkadaşlar hataya yer yok bunu bizlerden daha iyi bilmeniz gerekir, çünkü oyunun içinde olan sizlersiniz.
Fink çok güzel oynadı ama ikinci devre yoruldu ve değiştirilmesi gerekiyordu oyuna müdahalede hocamız gecikti diye düşünüyorum.
Zamanla Samsunspor daha iyi oynuyacak buna inanıyorum gözlemlediğim samsunspor bu sene UEFA vizesini alır, tabi bunu şimdiden söylemek pekte akıllıca değil biliyorum ama öyle olmasını umuyorum..
Birde Samsunspor taraftarı vardı onlardan bahsetmemek olmaz harikaydınız dostlar ligin ilk haftası ve Samsunspor  seyircisi Süper Lige
şovlarıyla girdi ve statta küfür ve  kötü tezahürat yokdu bu da Samsun halkının Samsunspor'lu futbol severlerin ne kadar medeni bir seyirci olduğunun bir kanıtıdır.
Ama bunlara rağmen hala bu taraftarın üzerlerine gitmenin bir anlamı yok her şey zamanla oluşur karşılıklı anlayış olmadan hiç kimse bir yere varamaz... Umarım bu yazdıklarımı ciddiye alırsınız... Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR