Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İBRETLİ OLAYLAR

Bazı olaylar vardır ki insana garip gelir ! Kaleme aldığım bu anlatı’ da aynen onun gibi. “Yaşlı, güngörmüş  Ahmet amca anlatıyordu ; Bir komşumuz vardı. Her ezan okundugunda hiddetlenir  it  gibi uluyor diye söylenirdi. Bütün ömrü müslümanları hor görmek, ibadet edenleri de yermekti. Gün oldu, bu adama da ecel vaki oldu. Adet üzere komşularla camiye taşıdık. Musallaya yerleştirdik. Vakit öğlendi. Vakit namazı kılındıktan sonar. Müezzin cenaze var namazı kılınacak duyurusunu yaptı. Musallanın  önünde yerine alan İmam ve saf oluşturanlar namaz için İmamın tekbirini bekliyorduk. İmam “Er kişi niyetine dört tekbir cenaze namazına” diyip Allahu Ekber derken,Estağfurullah sesi işitildi. İmam burnunu tutuyor bir yandan da cebinden mendili çıkarıyordu. İmamın burnu kanamış, Abdest’I bozulmuştu. İmam geri çekilirken ikinci bir kişi imamet yerine geçti. O da aynını tekrarladı, Tekbir alırkan onun da burnundan kan boşaldı. O da saftan ayrıldı. Üçüncü bir kişi imam oldu. Onda da aynı olay yaşandı. . .

Bu durum karşısında, bu işte bir iş var. Şu tabutu bir açalım içinde ne var bir bakalım diyen cemaat, Tabutun üstündeki örtüyü açıp, kapağı araladı. Kefen baş tarafından açılıp, ölünün yüzüne bakıldığında, KÖPEK başlı bir cesedle karşılaşıldı. Her kez hayret içinde şaşa kalırken, cenazenin yakın komşuları.”Bu adam her ezan okunduğunda İT ULUYOR diye söylenirdi. Allah layigini vermiş diye söylenerek cemaat dağılırken , cesedi taşıyacak kişi de pek kalmamıştı. . . “

Geçmişe dayalı anlatı böyle iken, Günümüzde şehrimizde  bu küfrü işleyen, bazı sapıkların var olduğuda bilinmektedir.

Basın camiasında, Cumhuriyet Gazetesinin  yere,göge sığdırılamıyan çizeri Turhan Selçuk’un, ABDULCANBAZ  tiplemesi ile ömürboyu  söz ve cizim ile hakaret ettiği Müslümanlıkla  19. Nisan.2006 Çarşamba günü Cumhuriyet Gazetesinde yayınladığı, BAŞ ÖRTÜLÜ DOMUZ karikatürünün onu nereye taşımız olduğu  kararını sizlere bırakıyorum.

TEK İLAHİ MESAJ KUR’AN-İ KERİM’in BAKARA SURESİNİN 65-66 Ayetlerinin…

İçinizden Cumartesi yasağını çiğneyenleri, Bilirsiniz işte bundan dolayı Sefil MAYMUNLAR OLUN dedik. –Bu ibret dolu cezayı, şahit olanlara ve sonrakilere bir ders, korunacaklara da bir nasihat yaptık.

ARAF Suresi 166 Ayeti ;

-Kibirlerinden dolayı, kendilerine yasak kılınan şeylerden vazgeçmeyince onlara aşağılık MAYMUNLAR olun dedik.

İlahi hükmü, bu olabirliği bize haber verirken,DARVİNCİ ve EVRİMCİ sapıklara, Küfre ve İsyana batanlara dünyada iken dahi bu İlahi cezanın örneklerini göstermekte, İnsanları ikaz etmektedir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR