Hayırlı olsun...

'Her şey Samsunspor için' dedik ve Samsunspor Kongresi'nde toplandık ve diğer kongreleri düşünürsek 04.06.2011 Cumartesi düzenlenen kongreye ilgi çok fazla idi. Bunun sebebi sadece Kazım Yılmaz'ın adaylığı değildi. Galip Öztürk'ün kongreye gelecek olması Samsunspor taraftarının ve delegelerinin de işin ciddiyetine varmasını sağladı...  İyi de oldu bundan sonra ne olur... Samsunspor için hep beraber göreceğiz bizler hayırlısı olur inşallah diyelim.
Kongrede şirketleşmeden gelecekten bir çok şeyden bahsedildi... Ama kimse  Samsunspor transferleri hakkında birşey söylemediği gibi sorulmadı da açıkcası ben orda Sayın Kazım Yılmaz'ın Samsunspor'a şu isimleri kazandırdık ve şu isimleri de kazandırmaya çalışıyoruz demesini isterdim ve bekledimde doğrusu kongrenin heycanı olsa gerek bu konuya kimse değinmedi umarım en yakın zamanda bu da açıklanır ve Samsunporlu taraftarın gönlü alınır iç transferde istediğini aldı zaten Kazım Yılmaz ama alınanlar yeterli diğil en az 4-5 futbolcu transfer etmemiz gerekiyor iyi bir golcü iyi bir sol kanat ve orta sahaya takviye olması şart. Elimizdeki futbolcular bizi süper ligde tutabilirler mi? bu tartışılır tabiki ama yinede bizim işimizi sağlama almamız lazım. Samsunspor taraftarı Sayın Başkan Kazım Yılmaz'dan bomba transferler beklediğini biliyorum hatta bu konuda bir çok Samsunspor sevdalı beni arayıp soruyor. Yeni transfer var mı diye bende Kazım Yılmaz ve ekibi seçilir seçilmez bu konuya ağırlık vereceğine inandığımı söylüyorum. Umarım yalancı çıkmam.
Kazım Yılmaz ekibine dahil ettiği isimlerede değinmeden geçemeyeceğim. yönetimde bulunan isimlerin daha önce de Samsunspor yönetiminde olduğunu biliyoruz biz. Sayın başkandan daha genç ve daha önce yönetimde olmayan isimleri listesine ilave edecek diye bekledik listesinde bulunan bir kaç ismin Samsunspor taraftarının sevmediğini bile bile listesine almasına bir anlam veremedim umarım yanlış bir secim yapmamıştır. Bunu da ilerleyen günlerde göreceğiz her şey Samsunspor için. Sayın Kazım Yılmaz  başkanlığınız hayırlı olsun Allah utandırmasın... Saygılarımla

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR