Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Allah yar ve yardımcınız...

Allah yar ve yardımcınız yolumuz açık olsun
 

Acısıyla, tatlısıyla beş yıl süren Bank Asya 1.Lig'ine veda edip, Süper Lig'e yükselen Samsunsporumuz'da 04.06.2011 tarihinde Canik Kongre ve Kültür Merkezi, Çırağan Salonu'nda olağanüstü genel kurulu yapıldı.
Evet, inanınki o kadar mutluydum anlatamam salon daha önceki kaos dönemi kongrelerinde olduğu gibi boş değildi. Öncelikle nereden nereye geldiğimizi eskiyi unutmama adına bir hatırlatma yapmak istiyorum, siz değerli Samsunsporlular'a. Daha dün gibi hatırlıyorum. Tek Gıda Salonu'nda yapılan kongrede liste çıkmadığından takımımız az kalsın kayyuma kalacakken eski başkanımız Sn. Hakkı Tomaç'ın üstün gayretleri sonucu yapmış olduğu liste sayesinde ölüm kuyusuna gitmekten ve cümle aleme rezil olmaktan son anda kurtulmuştuk. İşte biz böyle acı kongrelerden, böyle güzel kongrelere geldik.
Gelelim dün yapılan kongremize. Salonda tarihi bir kalabalık vardı. Kimler yoktu ki? Başta Sn. Bakanımız ve Vekillerimiz, konuşmasında da bahsettiği gibi takımımızdan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sn. Galip Öztürk ile şehrimizin diğer önemli markaları olan sanayici ve iş adamları, Belediye Başkanı olarak sadece Osman Genç vardı. Diğerleri neredeydi bunu sormak isterim? Ayrıca Sn. Valimiz Hüseyin Aksoy'u da gözlerimiz aradı. Kendilerinin Samsunspor'a ne kadar çok destek olduğunu biliyoruz. Fakat bu güzel ve anlamlı günde aramızda neden bulunmadığını yada bulunamadığını açıkçası çok merak ettim. Salonda bulunan diğer herkese geldikleri için teşekkür ederken, İnşallah başkanlığa yeni seçilen, çiçeği burnunda başkanımız Sn. Kazım Yılmaz ve yönetimi Süper Lig'de başarılı olurlar ve kongrede yüzlerinden eksik olmayan o muhteşem heyecan hiç bir zaman eksilmesin diyor, Allah yar ve yardımcınız, yolunuz açık bahtınız bol olsun, Allah sizleri utandırmasın diyorum.
Şimdi ise konuşmasındaki ve duruşundaki doğallıktan dolayı ve Samsunluluk, Samsunsporluluk ruhunu tüm salona, şehire kısacası taban birliklerine yayan hayallerinde bir gün gerçekleşeceğini, yaptığı konuşmayla kamuoyuna anlatan, son cümlesinde ise yüzündeki güzel heyecan ile birlikte "En büyük Samsunspor" diyerek konuşmasını tamamlayan Metro Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı ve Çarşambamız'ın yetiştirdiği Has delikanlı Sn. Galip Öztürk'ü de kutlarken, "Allah kendilerinden razı olsun" diyorum.
Yazıma son vermeden önce büyük Samsunporlu taraftarlarımız içinde birşeyler demek istiyorum. Diyorum ki:"Rabbim sizin gibi yüreği Samsunspor sevgisiyle dolu aslanlara değil böyle kongreler, Süper Lig'dede  şampiyonluklar yaşatsın."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR