Hangisi gerçek

İlk yarıyı mı anlatayım ikinci yarıyı mı? İlk yarıda ne yaptığını bilmeyen sadece mücadele ile ayakta kalmaya çalışan ancak defansın bariz hatalarıyla mağlup duruma düşen takım ikinci yarıda mücadelesini direnciyle birleştirdi ve zor deplasmandan puanla dönmeyi başardı.
Ancak bu puan gözleri kör etmemeli bir dahaki maçta üç puanı nasıl alırız onun yolunu çizmeli. Öncelikle stoperlerimize ya sağlam bir uyarı ya da kökten bir revizyon gerekli. Geçen sezonun en oturmuş ikilisi Kenan - Turgay bu sezonun en kötüleri olarak göze çarptı geçen 4 haftada.
Alınan yeni oyuncular bir an evvel forma sokularak formayı onlara teslim etmek gerekli. Bir de geçen maç oynatılmayan Serkan Eyüpoğlu'na değinmek lazım. Mevkiisi olmamasına rağmen sol bekte beklenenin çok üzerinde oynadı yine. Genel olarak orta saha performansımız çok iyiydi. Ancak yeni transfer Hakan, çalışkanlığıyla beğeni topladı. 90 dakika durmadan koşması takım arkadaşlarını pozitif etkiledi. Son olarak Hakan Akmanı'da tebrik etmek lazım. Müthiş bir golle 1 puanı kurtaran oyuncu oldu. Biraz daha tecrübe kazandığında sayılı golcülerden olacak. Buradan alınan puan ilerisi için umut oldu. Bozulan moralleri düzeltme açısından önemliydi. Kocaelispor maçında alınacak üç puanla önemi daha artaracaktır. Bitirmeden Volkan Çekiç'e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Uzun lig maratonunda kendisine çok ihtiyacımız olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa KAR Arşivi
SON YAZILAR