Hadi Bakalım Kolay Gelsin

Kolay gelsin Samsunspor'um. Cenk İşler, Savaş, Sercan, Jonathan, Sezer, Anıl, Can Özgür ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.
Ve son dakika haberiyle, şok yaşadık; Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, görevi bıraktığını açıkladı. Neler oluyor bu takıma hani nerde birlik beraberlik hani hep beraber yürüyecektik biz bu yolda, hani Cenk, Savaş, Sezer, Anıl, Can Özgür, bu takımın yıldızları olacaktı. Hani İsa Turan Samsunspor'un göz bebeğiydi? Evet neler oluyor arkadaşlar devrenin yarısını geride bıraktık gidenlerin yerini dolduracak bir tane transfer yapmadınız ne bekliyorsunuz diğer kulüplerin oynatmak istemediği futbolcularımı yani kadroya giremeyen futbolcuları mı bekliyorsunuz? Madem transferler ateş pahası diyorsunuz neden elinizdeki oyuncuları kazanmak yerine yolaldınız? Şunu kimse unutmasınki eğer bu takım Süper Lig'e çıkamassa bu sene herkesin özellikle yönetimin Samsunspor taraftarına size destek veren iş adamlarımıza hesap vermesi gerekecek.
Sayın Hüseyin Kalpar, Cenk İşler ve Savaş için çok güzel şeyler söylüyordu. Hatta Cenk İşler alınırsa Samsunspor Süper Lig'e çıkar gibi sözler sarfediyordu ne oldu da Sayın Kalpar 'U' dönüşü yaptı. Samsun'a Samsunspor'a malolmuş değerli bir futbolcuya bu yapılır mı bunu yapanlar destek verenler bu takım Süper Lig'e çıkamadığında kime ne anlatacaklar.
Yine başa döndük yine Samsunspor kendi öz evladına sahip çıkmıyor yine itilip kakılıyor. Daha dün İsa Hoca istifa etti. (YARIN SIRA KİME GELECEK KİM GİDECEK BİLEN VARMI SAYIN ERKUT TUTU...??)
Bunlar gerekliyse sözüm yok ama ya yanlış yapıyorsanız
ya gelenler gidenleri aratırsa işte ozaman dönüşü olmayan bir yola girmiş olacakmısınız....?
Sportif Direktörü İsa Turan, görevi bıraktığını açıkladı.
Açıkladı ama tatmin edici bir açıklama yapmadı ŞEREFİMLE NAMUSUMLA görevimi bırakıyorum dedi, bizler zaten Samsunspor'a yıllarca hizmet veren İsa Turan'ı tanıyoruz, namuslu şerefli kişiliğini de biliyoruz.
Benim kafama takılan şu sözleriydi, "Ben bu kulübün 1 lirasını ne bir kişiye yedirdim ne de yedim". Birileri bu kulübün parasınımı yediriyor yada yiyor!!! İsa Hoca neden böyle bir açıklama yaptı İsa Hoca'ya atılan bir iftiramı var. Yada birileri birilerine paramı yediriyor..??? Bunlar sır tabiki bu benim yorumum neler olduğunu sanırım Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan açıklayacaktır.
Daha neler yaşanır bilmem, ama kimse şunu unutmamalı.  Bizler Samsunluyuz Samsun'u da Samsunsporu'da bizim kadar kimse sevemez...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR