Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GÖRÜLEN MUCİZELER

Bu küfür ehlinin EVİNDE YANARAK GEBERMESİ  bir MUCİZE. Aynı kafada olan bazı insanlar OLAĞAN bir vaka olarak görüp yorumlayabilir. Bu da bir tercihtir. Aynı küfür ehlinin tercihi gibi. Bize göre ise, bu HADSİZ –ZINDIK cehennemdeki yerini kendi fiili ile hazırlarken, Küfrünün aşırılığı, Dünyada da YANARAK gebermesini sağladı. Küfür ehlinin kullandığı IŞIĞI BOL OLSUN terimini kullanmadan, ATEŞİN BOL OLSUN DİYORUZ.

 

HİDAYETE ULAŞMAK

Bu ise bir NASİPTİR. NASA  UZAY takımının bayan astronotu, SUNİTA WİLLİAMS ‘ın MÜSLÜMAN OLMASI.  GÖRDÜKLERİ  ve DUYDUKLARININ harikalığı onu İSLAM’la tanıştırdı. Her bakanın göremediğini, her duyanın anlayamadığı İLANATI duymek ve idrak etmek elbette ki, bir NASİPTİR.

 

 

Ülkemizde , şehrimizde, yanıbaşlarımızda nice insanın bu gerçekleri hala görememesi, kulaklarının duyamaması  elbette ki NASİPSİZLİKTİR. KULAKLARIN MÜHÜRLENMESİ, GÖZLERİNİN PERDELENMESİDİR .

KÜFÜR EHLİ, SAPKINLIKLARININ GÖSTERGESİ OLARAK, ÖLÜLERİNİ, ALKIŞ, ISLIK, la CEHENNEME UĞURLARLARKEN, TEMENNİLERİNİN IŞIKLAR İÇİNDE OLSUN TERİMİNİ KULLANMAKTADIR. BİLDİKLERİ IŞIĞIN ANA YAPISI ATEŞ OLDUĞUNDAN ONLARA GÖRE EN IŞIKLI YERİN DE CEHENNEM OLDUĞUDUR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR