Cemaat+ Siyaset+Para

Cemaatten siyasete ve oradan da ülke yönetimine geçenler  kendi prensliklerinde bölgesel derebeylik klanları oluşturuyorlar
milli ve Türkiye'den yana olan her hareket ve düşünceyi, saçma sapan bir hal alan Ergenekon  düşünce sistematiği üzerinden  cezalandırılması  sonucunu çıkartıyorlar
Cemaatten siyasete  sınıf atlayanlar  AKePe içinde milli bir duruş veya fikir çıksa, hemen üzerine kapatarak parlayan Türkiye milli düşünce hareketini söndürüyorlar..
 Cemaat içindeki   oyun kurucular öyle bir milli Türkiye  olgusuna kin yoğunluğu içindeler  ki,Son Fransa'nın Ermeni Soykırımı yalanında adeta bunu yaşadık. Fransa'nın dedelerimizi katil ilan etmesine karşı, AKePe  içinde gelişen, Türkiye yanlısı bir duruşun zerresine bile  fethullahçı Cemaat tarafından tahammül edilemediğini gördük.
Fransa karşısında geliştirilecek bir milli tutumdan çok tedirgin oldular
Açık ça sı milli bir hareket doğmasından  endişe etmektedirler .
Ulusal çıkarlarımıza yönelik milli hareketler bir başlarsa, durmaz.
 Fransa işini bırakın diyorlar 
Siyasi seçilmiş prensler  ve çevresinin herkese, her türlü sözü söylemeye, hakareti yapmaya hakkı var ama başkaları kendilerini eleştirince 'densizlik, namertlik' oluyor.
 Buna da ileri demokrasi adını veriyorlar.                    
İleri demokraside, 24 yaşın altındaki gençlere alkollü içki satılması engellenirken, 18 yaşındaki gençlere silah satışı serbesttir.
 İleri demokraside Türk subaylarına pusu kuranlar bulunmaktadır.
 Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Hizbut Tahrir terör örgütüyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle, göz altına alınmış ve tutuklanarak cep telefonunu teslim etmiştir.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde cep telefonu 23:52 ile 23:54 saatleri arasında bir dakika 23 saniye açılarak, 140  Hizbut Tahrir üyesinin telefon numaraları yüklenmiştir. Olay ortaya çıkınca, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Silivri Mahkemesi'ne resmi bir yazı göndermiş ve şunları yazmıştır: “Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Mahmut Oğuz Kazancı'nın (Hizbut Tahrir militanı) telefonuna ait rehber bilgilerinin 'sehven' Mehmet Ali Çelebi'nin telefonuna ait rehber bilgilerinin içine eklenmiş olabileceği değerlendirilmiştir.” 
 İleri demokrasinin kurbanı Teğmen Mehmet Ali Çelebi, bu 'sehven' yüzünden 26 ay tutuklu cezaevinde yatmıştır.
İleri demokraside Donanma Komutanlığı'ndan ele geçirildiği iddia edilen belgelerle ilgili hatalar da ortalığa saçıldı.
 Askeri bilirkişi tarafından, Gölcük belgelerine 144 sahte Balyoz dosyasının eklendiğini açıklandı.
 Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek'in yazışmalarında imzasını 'Donanma Komutanı' olarak atması tuhaf değil mi? 
 Üstelik o tarihlerde darbeyi hazırladığı öne sürülen iki amiralden biri 4yıl önce , diğeri  ise 2 yıl önce çoktan  ölmüş.
Kuşkusuz araştırmalar arttıkça, daha çok sahte belgeler ortaya çıkacaktır.
 İşte buna ileri cemaat demokrasisi  adı veriliyor..
  İleri demokrasi adı altında, demokrasiyi bitirip, kendi üstün hukuklarını yaratmak isteyen siyasi iktidar, kendi ordusuna düşman mıdır???
iktidarını eleştirenleri  de bin bir bahaneyle Silivri'ye göndermektedir.
 Devlet içinde büyük bir kadrolaşma oluşturan fethullah gülen cemaati siyasi iktidarı kullanarak , istediği yasaları çıkartmaktadır.
 Ülkenin açlıktan, yoksulluktan, işsizlikten kırıldığını görmeyen cemaatin siyasi iktidar kanadı , yolsuzluk sarmalında ileri demokrasi aldatmacasıyla ilerlemektedir.
Bu yapılanlar açıkça sivil darbemidir nedir ve siyasi iktidar Sizce   bundan beslenmekte midir.
  Ülkemizde hukukun üstünlüğü kalmamıştır gibi bir endişe içerisindeyiz
. Siyasi iktidar kendine bağlı yargı düzenlemeleri ve sistemleri oluşturmakta adeta cımbızla çeşitli yorumlar içerisinden suç üretmekte ve sanık yaratmaktadır.
 Şüphesiz Padişahlık arzusunda olanların içinde mutlaka  saltanat hukuku özlemi vardır.
 Bu saltanat hukuku özlemi içerisinde olanlara karşı Türkiye cumhuriyeti milli bir duruş içerisinde örümcek ağı kuran  ve tarihte İngiliz ajanları tarafından  kürt teali cemiyeti kurucularından said kürd-i devamı olan gülen cemaatiyle  mücadele etmelidir 
Cemaat Siyaset ticaret üçgenindeki  oluşumlara  karşı direnmek için, tam bağımsızlıktan yana olanların, ülkeyi bölünme yanlılarına  karşıtı tavır alanların ve yurtsever çizgisini koruyanların bir araya gelerek  hukuki demokratik kitle  örgütlenmeleri gerekmektedir.
 Bu konuda muhalefet milletvekillerini de çok büyük görev ve sorumluluk beklemektedir.Yurt sever insanlar Türkiye cumhuriyeti  devleti adına Milli bir duruşu olan hiçbir hükümete  karşı değildir.
 MUSTAFA  KEMAL kuvva i milliye ruhu olan her yürek bu vatan için çalışmalar yapan  mevcut iktidar partisi  vekilleri ve bakanları ve başbakanı için de atmaktadır
saygılarımla

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR