Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Bu soruların cevabı yok mu?

1-HELİKOPTERDE MEVCUT OLAN E.L.T CİHAZI ARIZALI MIYDI? ÇALIŞIYOR İDİ İSE NEDEN SİNYAL VERMEDİ

2-ENKAZI BULAN KÖYLÜLERİN, İLK ÖNCE VERDİKLRİ BİLGİLERE NEDEN İTİBAR EDİLMEDİ? ÇÜNKÜ DAHA SONRA ENKAZI KÖYLÜLER BULMUŞTU.

3-HELİKOPTER KAZASINDAN ÖNCE MUHSİN BEY"İN LAPTOP VE GEZİ PROGRAMININ YER ALDIĞI BİLGİSAYARI NASIL VE NEDEN ÇALINDI? SONRA NEDEN BULUNAMADI?

4-KAYSERİ VALİSİ: MUHSİN YAZICIOĞLU"NUN YARALI, ŞUURU AÇIK OLARAK HASTANEYE KALDIRILDIĞI BİLGİSİNİ KİMLERDEN ALMIŞTI?

5-İSMAİL GÜNEŞ"İN KENDİ AJANSI İLE VE 112 ACİL İLE YAPTIĞI YARIM SAATLİK GÖRÜŞME ESNASINDA NİÇİN YERİ TESPİT EDİLEMEDİ?

6-YAKIT ALDIĞI SÖYLENİLEN HELİKOPTER, HAVALANDIKTAN 20-25 DAKİKA SONRA DÜŞTÜ. PEKİ, NEDEN PATLAMADI? YAKIT ALDIĞI HALDE PATLAMASI GEREKMEZ MİYDİ?

Merhaba değerli okurlar, eminim ki sizlerde benim gibi günlerdir bu sorularla mücadele ediyorsunuzdur. Çünkü ortada çok değerli kişilerin vefatı var. Tabi bir insan öldükten sonra her şeyin ne kıymeti olabilir ki? Yaklaşık 15 gündür Muhsin bey"in çok değerli demokrasi mücadelesi o kadar gözlerimizin önüne serildi ki; O" nu seven sevmeyen herkes gerçekten çok üzüldü. Böyle kıymetli bir değerin kaybedilmesi seçim telaşını bile gölgede bıraktı. Tam da onu söyleyecektim; neden böyle oluyor? Böyle değerli insanlar yitirildikten sonra, binlerce defa övgüyle anılsa ne değişir ki? Ha şunu söyleyeyim:

             Muhsin Bey vefatında bile mesaj verdi. Hayatı boyunca vermek istediği birlik mesajını cenaze gününde, bütün yüreklere tesir edecek şekilde verip gitti. Tarihe mücadelesini yazarak gitti. Biz bu filmi daha önce de izlemiştik. Rahmetli değerli bir şahsiyet bir demokrasi şehidi olan MENDERES ÖRNEĞİNDEDEDE BUNU GÖRMEMİZ MÜMKÜN.

HÜSEYİN BARACK OBAMA"NIN ÜLKEMİZİ EDECEĞİ ZİYARET GÜNLER ÖNCEDEN KONUŞULMAYA BAŞLANDI. OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI. HATTA GAZETECİLERE KOLAY GİYİP ÇIKARABİLECEKLERİ AYAKKABILAR TAVSİYE EDİLDİ. SAYIN OBAMA"NIN ZİYARETİNDEN SONRA ÇOK SÖZ SÖYLENECEK. İLK SÖZÜ BEN SÖYLEMİŞ OLMAK İSTİYORUM. ONA VERİLEN DEĞERİN AYNISI BİZİM CEVHERLERİMİZE DE VERİLSİN. BİZİM MÜCEVHERLERİMİZ ZATEN BUNU ÇOKTAN HAK EDİYORLAR. ÖYLE DEĞİL Mİ?

Değerli okurlar, Obama"nın ziyareti ile ilgili aldığımız duyumlar var. Avrupa gezisi içerisinde TÜRKİYE"ye ilk önce yer vermesi, hem İstanbul"a hem Ankara"ya gidecek olması çok anlamlı bulundu. Camii ziyaretinde, caminin turistlere kapalı tutulacak olması, deyim yerindeyse kuş uçurtulmaması dikkatlere kazındı. Neredeyse herkes şaşkınlığını dile getirdi. Doğrusu da bu değimliydi sevgili okurlar bir tehlike olmadan önlemini almak lazım. Muhsin ağabey gibiler kaç yy.da yetişiyor sanıyorsunuz? Ya o muhabir İsmail güneş"in telefondaki sesi beyninizde çınlayıp durmuyor mu? Birçok insan gibi bende şunu söylüyorum. Büyük Birlik Partisi ile direkt iletişim halinde değildim. Ama örnek bir mücadele veren hayatı ibretlerle dolu olan, DÜRÜST FIRILDAK OLMAYAN BİRLİK VE BERABERLİKÇİ ADAM GİBİ ADAM SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU SONSUZLUĞA UÇARKEN HEPİMİZE ÇOK ÖNEMLİ MESAJLAR BIRAKTIĞI BİR GERÇEKTİR. Hepinize saygılar.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR