Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BU GÜÇ TECELLİ ETMELİ

Bu İKRAR ne kadar doğru ise, Bizdeki uygulama da o kadar tersine, Hapishanelerimiz VATAN HAİNLERİ ve bu yolda SUÇ İŞLEMİŞ BİNLERCE SATILMIŞ LA DOLDURULDU. Bunlara hem bakıyor, hemde yaşamlarını devam ettirsinler diye koruyup, muhafaza ediyoruz.

AB nin bir dayatması olarak,kabullendiğimiz İDAMSIZ cezalandırma sistemi ile, ONCA CANA kıyan hainlere İNSANLIK TARİHİNDE görülmemiş defalarca İDAM ve MÜEBBED hapis cezaları vererek, neticede suçluyu MUHAFAZA ETME,KORUMA,BAKIM VE GÖZETİM ALTINDA TUTMA gibi bu VAKİAYI GARİBE ile karşı karşıya kaldığımızdır.

Devletimize ve İslam alemine DÜŞMAN olan, HAÇLI zihniyeti ve bu ŞEYTANİ teşkilatın BAŞI olarak görülen ABD nin uygulamalarını en açık şekilde dile getiren bu kişinin beyanlarının bir gerçek oldugudur. Bizde bu işleri bulaşmış Başta FETO ve taifesinin, içimizdeki KIRIPTOLAR olarak yıllarca bir virüs gibi bünyemizi kemirmelerini gördük, İhanetlerini ülkemizi işgal ettirme noktasına kadar getiren, Kendi silahlarımızla KENDİ GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE BOMBA YAĞDIRAN, HALKIN ÜZERİNE EN AĞIR SİLAHLARLA SALDIRAN gözü dönmüş, Aklı kaymış, VATAN HAİNLERİNİN hallerini izledik. Halk çoğunlugunun istek ve iradesine rağmen, HALA BİR TEKİNİ BİLE İDAM EDEMEYİŞİMİZİN İSTİRABI SİNELERİMİZDE BİR YÜK OLMUŞTUR.

Apo’ (ARTİN AGOPYAN) ın Heykelini dikecegiz diye meydan okuyan HDP ve CHP içindeki KIRIPTOLARIN haykırışları bu İHANETLERİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ göstermektedir.

Türkiyenin BEKASINA muasallat olmuş bunca HAÇLI ‘nın HİLALE saldırısı karşısında DURAN REİSİMİZ bu gün MHP Lideri ile olan birlikteliginin, bir SET-İ ZURKAYNEYİN gibi KÜFRÜN ÖNÜNDEKİ duruşu ile, TÜRK ve İSLAM BİRLİGİNİN KAPISINI AÇTIĞIDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR