‘Belediye’ye Yenildik!

Daha 12. haftada ligde ki durumumuzu belirleyecek bir maça çıkıyoruz, kendi sahamızda hem de. Rakip, durumu bizden çok ta farklı olmayan bir takım, Gaziantep Belediye. Ama bizim asıl sorunumuz başka belediyeyle ya neyse.
Daha 12. haftada ligde ki durumumuzu belirleyecek bir maça çıkıyoruz, kendi sahamızda hem de. Rakip, durumu bizden çok ta farklı olmayan bir takım, Gaziantep Belediye. Ama bizim asıl sorunumuz başka belediyeyle ya neyse.
Hüseyin Hoca arayış içinde, defansın ağırlığının farkında olmalı ki, önlibero olarak Turgay"ı deniyor. Madem Turgay oynayabilecek durumda, ne diye her çeşit çalımı kolaylıkla yiyen Can ilk 11 de? Hakan Hacıbektaş"a zaten diyecek söz yok daha, eğer tek sorunu paraysa yakınlarının dediği gibi, tebrik etmek lazım kendisini. Hücumda aldığı her topu ezdiği yetmedi, bir de attığı ıskayla golü gördük kalemizde. Eğer bu maçtan alacağımız puana kalırsa küme düşme işi, hangi para karşılar bunun bedelini? Murat"ı hayretler içinde izliyorum kaç haftadır. Hacettepe maçından sonra başladığı düşüş durmak bilmedi. Tek tutunduğumuz dalın göz göre kopuşunu izlemek kadar acı verici Murat"ın bu çöküşünü izlemek. Sol bekte İlhan"ı Orhan"ı izleyen Sayın İdareciler, kişisel problemlerinizle yolladığınız Can"ı kimin niye kahraman yaptığını anladınız mı şimdi?
Takımın gidişatı zaten belli, ya tribüne ne demeli. Koca maraton bomboş, 2 grup haricinde destek neredeyse hiç yok. Bu takımın temel direğidir taraftarı, biz de pes edersek kim tutacak ayakta?
Dedim ya bizim sorunumuz başka belediyeyle diye, asıl problem orada. Vali, Bakan, Milletvekili oturuyor protokolde, bir Belediye Başkanı teşrif edemedi yönettiği şehrin takımını izlemeye. Bağıra bağıra düşüyorken şehri bir alt kümeye, hala akılları parkta bahçede. Bu takım düşerse sanıyor musunuz ki, şehir de düşmeyecek? Çok mu zor bir şehrin bir takımını ayakta tutabilmek?
12 hafta 8 puan, ligin sonuna demir attık. 5 maçtır gol dahi atamadık. Rakiplerle ara açılıyor her hafta. Köy görünüyor ama kimse bakmak istemiyor o tarafa doğru. Eğer sezonun ilk yarısı bu şekilde devam ederse Ocakta yapılacak hiçbir şey kurtaramaz bizi. Varsa birilerinin niyeti takımın başına geçmek ya da taşın altına elini sokmak gibi, zaman geçmeden harekete geçsin artık. Yoksa kulübün geleceğini kurtardık diye hala koltuklarında oturanların neyi kastettiğini anlamak için fazla beklememize gerek yok. Kulübü şirketleştirdikten sonra ilk iş kına fabrikası satın alıp ihtiyacı karşılayacaklar galiba!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa KAR Arşivi
SON YAZILAR